Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

«Μπράβο ρουφιάνε»: Εντάσεις στο Κουκάκι με κατοίκους για τον ιερέα (VIDEO)

Πιστοί κατηγόρησαν τους κατοίκους

Την ώρα που η αστυνομία αναζητάει τον ιερέα που πραγματοποίησε την παράνομη Μετάληψη σε πιστούς σε ιερό ναό στο Κουκάκι, το βράδυ της Κυριακής προκλήθηκαν μικροεντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ πιστών και... κατοίκων, καθώς οι πρώτοι κατηγορούν τους δεύτερους για την... αποκάλυψη του θέματος που είδε το φως της δημοσιότητας από το zougla.gr.


Κάποιοι πιστοί μάλιστα, ίσως... εμποτισμένοι από το πνεύμα της αγάπης των ημερών του Πάσχα, δεν δίστασαν να απειλήσουν τους κατοίκους της απέναντι από τον ναό πολυκατοικίας.




Πηγή: zougla.gr

6 σχόλια:

  1. πρώτα ο άνθρωπος, μετά η Θρησκεία.
    Όποιος δεν το καταλάβει..έχει χρόνο ας το ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν υπήρχε η θρησκεία μας δεν θα υπήρχαν και οι άνθρωποι οπότε ψαξτο τώρα εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άλλο θα ακούσουμε;Η θρησκεία είναι μεσα στη ψυχή,για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι,οχι για να γινόμαστε ακραίοι.Επειδή σε κοβω και λίγο ακραίο,με την ευρύτερη έννοια,ακου και αυτο,ο Χριστός δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε εθνότητες.

      Διαγραφή
  3. Διακρίνω μια ειρωνεία από το site σας ως προς το πνεύμα της αγάπης των ημερών του Πάσχα ή μου φαίνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αρθρο έχει πηγή...Αλλά από κει πέρα δεν τα λες και πνεύμα αγάπης τα μπινελίκια που πέφτουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365