Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Βέροια: Απεγκλωβισμός νεαρού από τον Τριπόταμο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αστυνομία και Πυροσβεστική της Βέροιας, έπειτα από ειδοποίηση για εγκλωβισμό παιδιού στον Τριπόταμο.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για ένα έφηβο αγόρι που βρέθηκε εγκλωβισμένο στην όχθη του Τριπόταμου. Άγνωστη παραμένει ωστόσο η αιτία και ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε εκεί. Στο σημείο έσπευσε αμέσως τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, όπου επιχείρησε προσεκτικά και για αρκετή ώρα, τον απεγκλωβισμό του αγοριού, μεταξύ της Γέφυρας του Προμηθέα και του Καραχμέτ.

Το αγόρι, όπως γράφει το veriotis.gr φαίνεται πως κατάφερε να βγει από το ποτάμι και να σταθεί στην εσοχή ενός βράχου, ωστόσο το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το άτομο έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.





Πηγή: veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365