Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 20/5 Τετάρτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/05 Κριός

Ξεσκονίστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, ανάβοντας πράσινο φως στην προβολή σας. Κατά πάσα πιθανότητα, τον τελευταίο καιρό επεξεργάζεστε κάποιες μεγαλεπήβολες ιδέες.
Μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν πρέπει μόνο να τις καταγράψετε, καλείστε να τις μεταφέρετε στα άτομα που θα σας βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Και δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά, αυτά τα άτομα βρίσκονται ήδη στον κοντινό σας κύκλο. Αναζητήστε τα ανάμεσα στους φίλους ή/και τους γείτονές σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Προετοιμαστείτε να αλλάξετε ταχύτητα, αγαπητοί Ταύροι! Η παρουσία του Ήλιου στα εδάφη σας για έναν μήνα, τόνωσε την ενέργεια και διεύρυνε την οπτική σας.
Αλλά από σήμερα περνά στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουνίου. Είναι ώρα να αλλάξετε πρακτική για τις ιδέες σας, να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα οράματά σας.
Επίσης, οργανώστε τα οικονομικά σας και αρχίστε την ενδελεχή έρευνα για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα!

ζώδια σήμερα 20/05 Δίδυμοι

Καιρός να αποδεσμευτείτε από την επικοινωνιακή σας «καραντίνα», αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό επιτάσσει ο Ήλιος, που αρχίζει την ετήσια επίσκεψή του στο ζώδιό σας διάρκειας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Η ανάγκη σας θα είναι να αποκαταστήσετε τις επαφές σας, μετά από μια περίοδο συλλογισμού και διακριτικής παρουσίας σας… Δεν έχει σημασία αν ακόμα η δράση τεκταίνεται μέσω διαδικτύου, περισσότερο απ’ όσο θα θέλατε. Αδημονείτε να προωθήσετε κάποια από τα πάθη σας, γι’ αυτό επενδύσετε σε ότι μπορεί να στηρίξει τις προθέσεις σας. Τα διαδικτυακά μαθήματα για επέκταση του γνωστικού σας πεδίου, μπορούν να σας προσφέρουν πολλές καινούργιες εμπειρίες. Και στο μεταξύ, να κάνετε τακτά διαλείμματα για κάποιες κοντινές εξορμήσεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Χρειάζεστε ξεκούραση, αγαπητοί Καρκίνοι; Τώρα είναι η στιγμή να την απολαύσετε, που ο Ήλιος θα διαμένει στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας της ανάκαμψης μέχρι τις 21 Ιουνίου! Πρέπει να επαναφορτίσετε την ενέργειά σας, να προετοιμαστείτε για τη δική σας γενέθλια περίοδο που έπεται. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να βάλετε σε τάξη το περιβάλλον σας: Από το καθάρισμα των χώρων σας μέχρι την απομάκρυνση «τοξικών» ανθρώπων, πρέπει να ανανεωθείτε πρακτικά και ψυχολογικά. Δεν θέλετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας, όταν αρχίσει η εποχή του Καρκίνου!

ζώδια σήμερα 20/05 Λέων

Καλωσορίσατε στην εποχή της συνεργασίας, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος θα φωτίζει τους Διδύμους και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας, από σήμερα και μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αν και έχετε πολλά μεγάλα σχέδια σε ατομικό επίπεδο, τώρα πρέπει να αφήσετε και άλλους να εμπλακούν. Με το διαδίκτυο να κυριαρχεί, διευρύνετε τις επαφές και τους ορίζοντές σας. Η επιτυχία και η ικανοποίηση θα φέρουν το όνομά σας, αν παραμερίσετε τον εγωκεντρισμό σας και κάνετε αυτή την προσπάθεια συμπράξεων. Είναι βέβαιο ότι σας αναμένουν πολλές ευκαιρίες και προοπτικές για να πραγματώσετε όλα τα όνειρά σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αναδείξτε τη φιλόδοξη πλευρά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος θα κινείται στον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 20 Ιουνίου, προκαλώντας σας για καινούργιες αποστολές. Αν είστε μέλος μιας ομάδας, είναι καιρός να επιδείξετε την ευφυΐα και το ηγετικό σας χάρισμα… Να καταλάβουν όλοι ότι είστε «αναντικατάστατοι». Αν έχετε ήδη υψηλή θέση, κατευθύνετε και εκπαιδεύστε άλλους. Σκεφτείτε πόσοι βοήθησαν εσάς στην πορεία σας και ανταποδώστε το καλό κάρμα!

ζώδια σήμερα 20/05 Ζυγός

Η ανάγκη σας για περιπλανήσεις αυξάνεται, αγαπητοί Ζυγοί! Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ήλιος, που περνά στους Διδύμους και τον «διεθνή» 9ο Οίκο σας. Όποιοι περιορισμοί κι αν τεθούν στις μετακινήσεις μέχρι και τις 20 Ιουνίου, εσείς θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αλλάξετε το σκηνικό σας. Κάποιοι μπορεί να μετακομίσετε με την ασφάλεια που απαιτείται, άλλοι μπορεί να ανανεώσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας. Δεν αποκλείεται να μετακινήσετε έπιπλα, προκειμένου να ανοίξετε χώρο για να κάνετε γιόγκα ή χορό. Και αν έχετε κάτι να διδάξετε, το διαδίκτυο προσφέρει πληθώρα μαθητών!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην περιορίζετε την σαγήνη σας! Δεν θα μπορούσατε εξάλλου, χάρη στη διαμονή του Ήλιου στους Διδύμους και τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού μέχρι τις 20 Ιουνίου! Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη μαγική σας έλξη, ακόμα και μέσω της οθόνης του υπολογιστή σας. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σκεφτείτε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Σας προσεγγίσουν πολλά υποσχόμενες προτάσεις για τα επαγγελματικά σας, ενώ ευνοούνται και οι οικονομικές συμπράξεις. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να οριστικοποιήσετε συμφωνίες, αφού μελετήσετε ακόμα και τα ψιλά γράμματα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Το «δύο» θα γίνει το μαγικό νούμερο για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ήλιος θα διαμένει στους Διδύμους και τον τομέα σας των σχέσεων μέχρι τις 20 Ιουνίου. Το εγωκεντρικό σκεπτικό σας θα μεταλλαχτεί σε συνεργατικό και η ενδυνάμωση των δεσμών σας θα αυξήσουν τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, οι εντάσεις θα σας δημιουργούν κλειστοφοβία. Γι’ αυτό πριν κοιτάξετε την έξοδο, αναζητήστε τις χρυσές τομές. Μπορείτε να επαναφέρετε την αγάπη, με πολλή υπομονή και συνεχή επικοινωνία!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο Ήλιος θα διασχίζει τους Διδύμους μέχρι τις 20 Ιουνίου, φωτίζοντας τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Τώρα θα αναζωπυρωθεί η ανάγκη σας να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το μυαλό. Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή σας, ασκηθείτε, κατευθυνθείτε προς ό,τι τονώνει τη φυσική σας κατάσταση. Με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, οι λαϊκές αγορές μπορούν να γίνουν το επόμενο στέκι σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι καιρός να απαρνηθείτε τις πιτζάμες και τις φόρμες γυμναστικής! Ο Ήλιος βγαίνει από την οικιακή σας ζώνη, για να περάσει στους Διδύμους και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης. Αρχίστε να φοράτε ξανά τα πιο αγαπημένα σας ρούχα, που σας κάνουν να νιώθετε άνετα αλλά και σικ. Ακόμα και αυτό θα τονώσει τη διάθεσή σας, μιας και θα έχει μια χροιά «κανονικότητας». Η καλή εικόνα ενισχύει την αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν το κοινό σας δεν είναι όσο πολυπληθές έχετε συνηθίσει. Αλλά ο 5ος Οίκος αφορά και τον έρωτα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται μια γενικότερη «αφύπνισή» σας αυτό το διάστημα!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πάρτε μια ανάσα χαράς, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος κηρύττει την Εποχή των Διδύμων, περνώντας σε αυτό το ζώδιο και τον 4ο Οίκο σας των θεμελίων μέχρι τις 20 Ιουνίου. Αν και έχετε περιορίσει την κοινωνικότητάς σας επαρκώς λόγω των υγειονομικών περιορισμών, τώρα θα το κάνετε πιο διασκεδαστικά. Θα απολαύσετε την ολοκλήρωση της εσωτερικής σας διακόσμησης και θα θέλετε να κουρνιάσετε στη φωλιά που δημιουργήσατε. Γιατί να μην περάσετε εκεί κι άλλες όμορφες ώρες, με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365