Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 22/5 Παρασκευή

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 22/05 Κριός

Μην σας πτοεί η επιβεβλημένη κοινωνική αποστασιοποίηση, αγαπητοί Κριοί… Εσείς και πάλι θα βρίσκεται τρόπους να διατηρείτε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φορτίζει την εξωστρεφή σας ζώνη, για να εμπνευστείτε προς αυτή την κατεύθυνση.
Ποιες δράσεις δεν θα θέλατε να χάσετε ή να ακυρώσετε για το φετινό καλοκαίρι; Σκεφτείτε δημιουργικά με τη σύμπραξη των αγαπημένων σας και θα καταφέρετε να μην χρειάζεστε ώρες μπροστά σε οθόνες!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας, αγαπητοί Ταύροι! Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και τον τομέα σας των χρημάτων, μπορείτε να είστε πιο ρεαλιστές.
Ίσως η υγειονομική καραντίνα σας έστρεψε σε αγορές «πανικού», γι’ αυτό χρειάζεται σύνεση στα επόμενα βήματά σας. Παρόλο που η ιδιοσυγκρασία σας αγαπά την πολυτέλεια, είστε αρκετά πραγματιστές για να θέτετε όρια.
Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, η μέρα ενδείκνυται για να το γνωστοποιήσετε ευρύτερα… Είναι η στιγμή να λαδώσετε καλά τη μηχανή σας!

ζώδια σήμερα 22/05 Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να ανανεωθείτε και να μεταμορφωθείτε, αγαπητοί Δίδυμοι; Με τη Νέα Σελήνη να αναδύεται στο ζώδιό σας, θα αξιοποιήσετε την ευμετάβλητη φύση σας που αγαπά τις αλλαγές! Σας παράσχει δυναμική ώθηση και πολλές αίσιες ευκαιρίες, για να βάλετε σε κίνηση κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο. Το σύμπαν στηρίζει τα καινούργια ξεκινήματά σας – που θα αρχίσουν να αποδίδουν μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου. Για να κάνετε πράξη κάθε φιλοδοξία σε επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, πρέπει να την οραματιστείτε και να την οργανώσετε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στον δρόμο μπροστά αν κοιτάτε συνέχεια πίσω από τον καθρέφτη σας! Είναι καιρός να αρχίσετε να απελευθερώνεστε από παλιά «φορτία»… Και σε αυτό θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων. Αρχίστε συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, για να πάψετε να ταλαιπωρήστε με απογοητεύσεις και/ή ήττες. Αν χρειαστείτε βοήθεια στη διαχείριση των δύσκολων συναισθημάτων, θα βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο ή ομάδα στήριξης!

ζώδια σήμερα 22/05 Λέων

Στήστε την ιδανική ομάδα, αγαπητοί Λέοντες! Θα σας ενισχύει η Νέα Σελήνη στους ομιλητικούς Διδύμους, που φωταγωγεί τον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων και της τεχνολογίας. Αναζητήστε την αφρόκρεμα για την επίτευξη των στόχων σας, άτομα με προοδευτική και καινοτόμα σκέψη. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προωθήσετε και κάθε διαδικτυακό εγχείρημά σας. Ετοιμάστε το έδαφος για τους σπόρους σας και θα έχετε καρπούς μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Βγάλτε τη φόρμα γυμναστικής και φορέστε το επαγγελματικό σας ένδυμα, αγαπητοί Παρθένοι! Η Νέα Σελήνη αναδύεται στους Διδύμους και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Πρέπει να οραματιστείτε τον εαυτό σας εκεί που θέλετε την καριέρα σας σε έξι μήνες από τώρα. Ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες με τους καλύτερους του τομέα σας, γιατί μπορείτε να τις υλοποιήσετε μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου. Φυσικά θα κάνετε προσαρμογές καθ’ οδόν, όμως τώρα πρέπει να στήσετε το πρωταρχικό σχέδιο. Στείλτε τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μηνύματα απόψε κιόλας!

ζώδια σήμερα 22/05 Ζυγός

Απελευθερωθείτε και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Ζυγοί: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ανοίγει έναν καινούργιο 6μηνο κύκλο ελευθερίας! Η συγκυρία αφορά κάθε θέμα που σας πιέζει, από τα εργασιακά και τα οικονομικά σας μέχρι την αγάπη. Αποχαιρετίστε ανθυγιεινές ή περιοριστικές συνήθειες και καταστάσεις, ανοίξτε χώρο για νέες διαδρομές και ανακαλύψεις. Ας μην ξέρετε τι ακριβώς έπεται, αυτό θα κάνει πιο απολαυστική την πορεία. Οραματιστείτε πού θέλετε να βρεθείτε, τι επιπλέον θέλετε να μάθετε, τι έχετε να προωθήσετε… Σας αναμένουν συναρπαστικά αποτελέσματα μέχρι την αντίστοιχη Έκλειψη Σελήνης – και Πανσέληνο, στις 30 Νοεμβρίου!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Έφτασε η στιγμή των δεσμεύσεων, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και τον 8ο Οίκο σας της μονιμότητας, θα βοηθήσει να διασφαλίσετε ένα νέο εγχείρημα ή μια συνεργασία. Από φύση σας αποζητάτε τη σταθερότητα, γι’ αυτό μην σπαταλάτε χρόνο σε εφήμερα ή αφηρημένα βήματα. Βάλτε τώρα «υπογραφές» και ξεκινήστε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε εύνοια για τους επόμενους έξι μήνες, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία τώρα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Θωρακίστε τις συμμαχίες σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό επιτάσσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που φωτίζει τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Αν αναζητάτε τους ιδανικούς συνεργάτες, τώρα οι υποψήφιοι θα συρρέουν στο περιβάλλον σας. Αν και δεν ενδείκνυται να αναμιγνύεται η δουλειά με τη διασκέδαση, δεν αποκλείεται να συνεταιριστείτε με έναν καλό φίλο ή το ταίρι σας. Αν υπάρχουν τα επιθυμητά προσόντα και εμπιστοσύνη, τα αποτελέσματά σας θα είναι θεαματικά!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάντε μια πρόποση για την υγεία σας με έναν φυσικό χυμό: Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φορτίζει τη ζώνη σας της ευημερίας! Χρειάζεστε αποτοξίνωση, καλύτερη φυσική κατάσταση, φροντίδα του σώματος και της διατροφής σας. Θα σας ευνοήσει μια πιο θετική προσέγγιση σε όλα, ακόμα και για την επαγγελματική σας ζωή. Εξομαλύνετε τις όποιες διαφωνίες στον εργασιακό χώρο, ανοίξτε τον δίαυλο επικοινωνίας με συνεργάτες και συναδέλφους. Οι συμπράξεις θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην παραγωγικότητα όλων των πλευρών!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αναρτήστε με καμάρι τις σέλφι σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους διεγείρει τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του ρομάντζου, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας. Οι κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα σας προωθήσουν αφάνταστα, με τα αποτελέσματα να έρχονται μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 30 Νοεμβρίου. Χαρτογραφήσετε τη διαδρομή σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε περισσότερο τα διαδικτυακά σας προφίλ: Μήπως να μετακινήσετε τις φωτογραφίες διακοπών σε ένα προσωπικό σας αρχείο;

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Καιρός να επανασυνδεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Ιχθύες! Οι δυσκολίες της τελευταίας περιόδου, μπορεί να σας έκαναν να παραμελήσετε τα άτομα του στενού σας κύκλου. Αλλά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί επιστρέψετε στην «αγκάλη» τους και να πάρετε πολλή αγάπη. Αυτή είναι η στιγμή να τους ευχαριστήσετε που είναι πάντα δίπλα σας και για όσα κάνουν για εσάς. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τώρα και μια γυναίκα με επιρροή, που να σας αλλάξει τη ζωή μέσα στους επόμενους έξι μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365