Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 23/5 Σαββάτο

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:ζώδια σήμερα 23/05 Κριός

Παραμείνετε σε ετοιμότητα κι ας είναι σαββατοκύριακο, αγαπητοί Κριοί! Ευκαιρίες θα σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά, αναμενόμενη και μη. Είναι πολλές οι προτάσεις και οι προσφορές που θα σας γίνουν, γι’ αυτό πρέπει να είστε εστιασμένοι.
Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μελετήστε όλα τα δεδομένα, μέχρι να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε κατανοήσετε πλήρως τα πάντα. Κάποια θέματα που είχαν προκύψει στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι κοντά στην επίλυσή τους χωρίς πολλή προσπάθεια από μέρους σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην παρασυρθείτε από φρούδες υποσχέσεις, αγαπητοί Ταύροι! Δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από την πορεία σας και να κάνετε λάθη.
Γι’ αυτό αγνοήστε τις όποιες προσπάθειες τρίτων να σας πείσουν για κάτι και εστιάστε στον στόχο σας. Κάθε πιθανή μελλοντική συμφωνία πρέπει να περάσει από ενδελεχή εξέταση, μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.
Μην συζητήσετε με κανέναν όσα σχεδιάζετε, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχουν πάρει πορεία υλοποίησης!

ζώδια σήμερα 23/05 Δίδυμοι

Οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν τη βοήθειά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην τους γυρίσετε την πλάτη, γιατί με τη δική σας διαυγή οπτική μπορεί να τους προτείνετε λύσεις. Έχετε την τύχη με το μέρος σας, για να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ακόμη κι αν προκύψουν κάποιες αναχώματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, να ξέρετε ότι είναι προσωρινά!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Εντάσεις φαίνεται να προκύπτουν στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι δικοί σας άνθρωποι έχουν πολλές απαιτήσεις κι εσείς πιέζεστε πολύ για να αντεπεξέλθετε σε όλες. Γι’ αυτό πρέπει επί του παρόντος να καταπνίξετε μια έντονη τάση φυγής, που σημαίνει να παραμερίσετε κάθε υποχρέωση… Σκεφτείτε ρεαλιστικά, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας φέρει πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας!

ζώδια σήμερα 23/05 Λέων

Οι υπερβολές και οι δραματοποιήσεις δεν ωφελούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συνέργειες, αγαπητοί Λέοντες! Η αλήθεια είναι ότι ασχολείστε με λεπτομέρειες και σπαταλάτε ενέργεια από την ανάγκη σας να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Αυτή είναι η στιγμή να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα για λίγο. Η ανυπομονησία δεν είναι σύμβουλος γιατί «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»… Πρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, επικρατεί μια πιεστική ατμόσφαιρα στο οικιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Γι’ αυτό πρέπει να μείνετε μακριά από συζητήσεις που θα δοκιμάσουν τα όριά σας… Δεν πρέπει να δώσετε υποσχέσεις ή να εμπλακείτε σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις που θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Ούτε τα οικονομικά σας είναι ανθηρά, με τα έξοδα συνεχώς να αυξάνονται. Ο τρόπος να χειριστείτε όλο αυτό το κλίμα, είναι να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας και να εστιάσετε στον εαυτό σας και μόνο!

ζώδια σήμερα 23/05 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, επιστρέφετε συνεχώς στις ίδιες συζητήσεις χωρίς να καταλήγετε σε κάποιο αποτέλεσμα! Αρκετά, πρέπει να βάλετε ένα τέλος σ’ αυτό τον ανώφελο διάλογο. Επιλέξτε συνειδητά να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας στις δικές σας δημιουργικές διεκδικήσεις. Μόνο έτσι θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Με τους δικούς σας ανθρώπους στο πλευρό σας, θα ξεκουραστείτε και θα αποβάλετε την ένταση. Η κοινωνική και δυναμική σας ενέργεια θα σας χαρίσει πολλούς καινούργιους συμμάχους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για καλύτερα αποτελέσματα στην προσέγγιση των ονείρων σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Υπάρχουν άτομα που λειτουργούν παρασκηνιακά και σας υπονομεύουν στον εργασιακό χώρο, γι’ αυτό παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια θα αποτελέσει πηγή δύναμης και στήριξης. Η ενδυνάμωση της σχέσης σας θα βοηθήσει πολύ για να βγείτε νικητές από κάθε συγκυρία. Δράστε συνετά και χωρίς να αποκαλύπτετε τα επόμενα βήματά σας, μπορείτε να υλοποιήσετε όσα ονειρεύεστε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Όλοι οι τομείς της ζωής σας μπαίνουν σε αίσια πορεία με γρήγορα βήματα, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να κάνετε συντήρηση δυνάμεων, για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της περιόδου. Το κλείσιμο παλιών υποθέσεων και εκκρεμοτήτων θα σας έχει χαρίσει ένα αίσθημα χαράς και ανακούφισης. Διατηρήστε αυτό το κλίμα και να προετοιμάζεστε για ένα μεγάλο άλμα στην επιτυχία και το κέρδος. Καιρός ήταν να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας επιτέλους!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην πιέζεστε να διατηρείτε τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων. Επιλέξτε να παραμείνετε ψύχραιμοι και συνεπείς και να μην εμπλέκεστε σε εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε και σύντομα θα δείτε να διαλύεται όποια ομίχλη σκίαζε τους στόχους σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο και τα προβλήματα σωρεύονται συνεχώς! Αν θέλετε αποδοτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από αυτή την πιεστική κατάσταση, χρειάζεστε στρατηγική. Να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά και να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας μέχρι να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα. Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας, μην παρασυρθείτε από λόγια και συμβουλές τρίτων!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η γοητεία και ο δυναμισμός σας εκτοξεύονται, αγαπητοί Ιχθύες! Τώρα καλείστε να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, με το μέλλον να διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε. Όσο τονώσετε τη διάθεσή σας θα έχετε πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365