Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ναόμι Κάμπελ: Αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σιλουέτα της στα 49 της χρόνια

Ναόμι Κάμπελ: Αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη σιλουέτα της στα 49 της χρόνια

Αποκαλυπτική πώς διατηρεί τη σιλουέτα της ήταν η Ναόμι Κάμπελ και ακόμη και σήμερα που είναι 49 ετών θεωρείται μία από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες στον χώρο της μόδας.

Η Ναόμι που θα γίνει 50 χρονών τον επόμενο μήνα είπε ότι παίρνει το δείπνο της την ώρα του γεύματος... κι αυτό είναι.

Σύμφωνα με τη Sun, η Ναόμι είπε: "Παίρνω το γεύμα μου, το γεύμα μου είναι το δείπνο μου, γιατί στην ουσία τρώω μόνο μία φορά την ημέρα". Μάλιστα, είπε ότι έχει καθιερώσει την Κυριακή για να τρώει τη λιχουδιά της "Η Κυριακή είναι η λιχουδιά μου, οπότε φτιάνω γλυκά, τα κέικ και τις πουτίγκες μου".

Η Ναόμι δεν χρησιμοποιεί γαλακτοκομικά και γλουτένη στη μαγειρική της ενώ παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα πριν από τις επιδείξεις μόδας.

"Τρώω όταν θέλω και δεν λιμοκτονώ. Αν θέλω μία μέρα να μην τρώω, θα περάσω μια μέρα χωρίς να φάω. Πίνω νερό ή χυμούς. Εξαρτάται πώς αισθάνομαι. Όταν κάνει ζέστη ίσως να θέλω να πίνω μόνο χυμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365