Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 7/5 Πέμπτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 07/05 Κριός

Χαρείτε την σέξι πλευρά σας, αγαπητοί Κριοί! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, φουντώνει τον 8ο Οίκο σας του αισθησιασμού και της σαγήνης. Οι προσεγγίσεις σας θα είναι σαν να κλέβετε γλυκό από παιδί, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί:
Αν θελήσετε να κάνετε το επιπλέον βήμα σε μια νέα γνωριμία ή την υπάρχουσα σχέση σας, καλύτερα να μειώσετε λίγο ταχύτητα. Προτιμήσετε να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, γιατί όσα «υπονοήσετε» θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία και!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Διπλασιάστε την ένταση των προσεγγίσεών σας, αγαπητοί Ταύροι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, πυροδοτεί τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων.
Ακόμα κι αν δεν είχατε σκεφτεί να κάνετε νέα ξεκινήματα ή το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή, από κάπου πρέπει να αρχίσετε.
Αν γίνετε λίγο πιο ανοικτόμυαλοι, κάτι αξιόλογο διαβλέπεται στον ορίζοντα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Επίσης, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να εξελίξετε και να κάνετε πιο στιβαρές τις υπάρχουσες σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα 07/05 Δίδυμοι

Το σώμα σας είναι ο ναός σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μπαίνετε ξανά σε πορεία φροντίδας του εαυτού σας, χάρη στη μοναδική για φέτος Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Αποφασίστε συνειδητά να εστιάσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, με προσεγμένες επιλογές διατροφής και περιποίησης.Βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, με πρακτικές που θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον σας. Δεν θα το κάνετε για να χάσετε βάρος ή να γίνετε πιο ελκυστικοί, θα το κάνετε για να είστε πιο ακμαίοι και ισορροπημένοι!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να συναρπάσετε όπου κι αν βρεθείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, φωταγωγεί τον 5ο Οίκο σας του πάθους, της λάμψης και της φήμης. Ντυθείτε, στολιστείτε και οργανώστε το πρώτο σας πάρτυ μετά την χαλάρωση των υγειονομικών περιορισμών – ακόμα κι αν το κάνετε μέσω διαδικτύου! Οι ακτίνες αυτού του φεγγαριού μπορούν να ανάψουν σπίθες, γι’ αυτό να κάνετε κίνηση προς όποιο άτομο τραβήξει την προσοχή σας. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι καιρός να «αναζωπυρώσετε» τη σχέση σας: Λίγες πινελιές ποικιλίας μπορούν να κάνουν θαύματα στη λίμπιντο και των δυο σας!

ζώδια σήμερα 07/05 Λέων

Μήπως το «λημέρι» σας χρειάζεται λίγη φροντίδα, αγαπητοί Λέοντες; Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, τονώνει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Φυσικά είχατε όλο τον χρόνο τελευταία να καθαρίσετε και να οργανώσετε μέχρι και το τελευταίο συρτάρι… Αλλά ίσως μπορείτε να κάνετε λίγο πιο «προσωπικούς» τους χώρους σας, με επιπλέον νότες ισορροπίας και θαλπωρής. Έτσι θα δώσετε κίνηση στη βαλτωμένη ενέργεια, για να επιστρέψει η ηρεμία και η γαλήνη με όλα τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η έμπνευσή σας επιστρέφει, αγαπητοί Παρθένοι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, ανανεώνει τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης και της δημιουργίας. Αυτή η δημιουργική ενέργεια θα σας δώσει πολλές στιγμές επιφοίτησης, ενώ είναι ιδανική για να δοκιμάσετε νέες ιδέες σας που σας έχουν συναρπάσει. Μιας και ο 3ος Οίκος αφορά και την επικοινωνία, είναι η στιγμή να ανακαλύψετε νέα πεδία ψυχαγωγίας και συνεργασιών. Στήστε το επόμενο πλάνο έρευνας και προώθησης μέσω διαδικτύου – και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό!

ζώδια σήμερα 07/05 Ζυγός

Ετοιμαστείτε για μια νέα εποχή ευημερίας, αγαπητοί Ζυγοί! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, πυροδοτεί τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων. Δυνατά κύματα δυνατοτήτων σας προσεγγίζουν, για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο σε ιδέες και αύξηση των εσόδων σας. Βρείτε σε ποια σημεία χρειάζεστε βελτιώσεις ή αναδιοργάνωση, προωθήστε ξανά το βιογραφικό σας μέσω διαδικτύου αν ψάχνετε για δουλειά. Η διεύρυνση και του γνωστικού σας πεδίου, έχει τη δυναμική να ανοίξει πόρτες σε πολλές ευκαιρίες με προοπτικές!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην κρύβετε άλλο την εκθαμβωτική λάμψη σας, αγαπητοί Σκορπιοί: Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποτελεί κάτι σαν εκτόξευσή σας στην κοινή θέα! Αυτή είναι η στιγμή κορύφωσης όλης της σκληρής δουλειάς που καταβάλατε τους τελευταίους έξι μήνες. Γι’ αυτό φροντίστε τις τελευταίες λεπτομέρειες και ετοιμαστείτε να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε άνετα να ηγείστε, οφείλετε στον εαυτό σας να επιδείξετε όσες ικανότητες και ταλέντα διαθέτετε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, ακόμα και αν οι συνθήκες συνιστούν να προωθηθείτε μέσω διαδικτύου!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, πάντα θέλετε να εστιάζετε στην καλύτερη πτυχή των άλλων… Αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεστε όποιον ξεπετάγεται στους διαδικτυακούς διαλόγους σας, ούτε κάθε «μαγική» θεραπεία που σας προτείνεται! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας προσφέρει το πολύτιμο δώρο του διαχωρισμού. Ενίοτε παρασύρεστε από την υπερβολική αισιοδοξία σας και δεν κάνετε την απαραίτητη έρευνα. Αλλά τώρα θα αρχίσετε να ξεχωρίζετε καθετί γνήσιο από τις «απομιμήσεις». Να ακούτε περισσότερο το μυαλό και λιγότερο την καρδιά σας, χωρίς να σκεφτείτε αν θα φανείτε ψυχροί ή κάθετοι. Όποιος αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σας, θα επενδύσει την αφοσίωσή του σ’ εσάς!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ώρα για οργάνωση των ομάδων σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, φωτίζει τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Είναι καιρός να προσεγγίσετε τους πολλούς που μοιράζεστε ίδιες ιδέες και μπορούν να γίνουν οι επόμενοι σύμμαχοί σας. Μιας και ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, αξιοποιήστε τις διαδικτυακές επαφές που συλλέξατε τον τελευταίο καιρό. Έχουν την προοπτική να βοηθήσουν στο να αναπτύξετε και να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να περάσετε στην ανώτερη κατηγορία, αγαπητοί Υδροχόοι; Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Σκορπιό, φορτίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών και της επιτυχίας! Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τους στόχους σας, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι δεν είστε πανέτοιμοι… Η αλήθεια είναι ότι είστε, απλώς η αυτοπεποίθησή σας χρειάζεται μια επιπλέον ώθηση για να συντονιστείτε. Κάντε στρατηγικές προσεγγίσεις μέσω διαδικτύου, γνωστοποιήστε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Η ευκαιρία που ονειρεύεστε, μπορεί να προκύψει πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ρυθμίστε τον πλοηγό σας στο «οπουδήποτε», αγαπητοί Ιχθύες! Μην προσπαθείτε καν να αντισταθείτε στη παρόρμηση για περιπέτεια, με τη μοναδική για φέτος Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπλάνησης. Η ανάγκη σας θα είναι να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, είτε να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που σκέφτεστε καιρό. Οι ιδέες σας θα είναι πολλές και η διάθεσή σας σε ετοιμότητα, γι’ αυτό απελευθερωθείτε από όποιον ή ό,τι δεν υποστηρίζει τα οράματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365