Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με μπαρ στην επαρχία που έκαναν χθες υπαίθρια πάρτι - Δεν επιτρέπονται τα ποτά σε πακέτο

Η εικόνα μπαρ κυρίως στην επαρχία, με πολλούς συγκεντρωμένους, με μουσική, για δήθεν take away ποτά, προσβάλλει όλους μας

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως έχει ξεκινήσεις μια νέα καθημερινότητα, ιδιαίτερα ρευστή και κρίσιμη για την επόμενη πορεία.



Οι συστάσεις για αποφυγή συγχρωτισμού βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα. Η εικόνα μπαρ κυρίως στην επαρχία, με πολλούς συγκεντρωμένους, με μουσική, για δήθεν take away ποτά, προσβάλλει όλους μας. Όλους όσους ακολουθούν πιστά τις οδηγίες.

Οι μηχανισμοί του κράτους θα ρίξουν το βάρος τους σε αυτό τον τομέα και επιφυλασσόμαστε για περισσότερα μέτρα. Και είναι κρίμα για τους πολλούς που τηρούν τους κανόνες.

«Τα take away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Όπως επίσης δεν επιτρέπεται να παίζουν μουσική στη διαπασών στις 11 το βράδυ. Γι’ αυτό και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και σε αυτό το επίπεδο ενεργοποιούνται από σήμερα. Επιφυλασσόμαστε για περισσότερα μέτρα…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

3 σχόλια:

  1. για μερικούς λίγους που θέλουν να το παίξουν έξυπνοι την πληρώνουν όλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανώς η επόμενη μέρα δεν σηκώνει πολλά μαγαζιά σ αυτό το στυλ.Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος και οι ανεύθυνοι. Για να μη τους πω αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365