Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Λουτράκι Κορινθίας: Έσκαβαν σε γερμανικό καταφύγιο – Νέα στοιχεία για τους τέσσερις νεκρούς

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας

Οι άνδρες έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι, στο Λουτράκι. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

 
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στο Λουτράκι.

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά για ποιο λόγο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα loutraki365, το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι να έψαχναν για… λίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις άνδρες βρίσκονταν σε παλιό γερμανικό καταφύγιο και έσκαβαν με κατεύθυνση προς δεύτερο καταφύγιο, που βρίσκεται κοντά. Μάλιστα, από τις έρευνες προκύπτει ότι δεν πήγαν πρώτη φορά εκεί, αλλά το επισκέπτονταν συχνά. Οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ωστόσο δεν βρέθηκαν εκρηκτικά. 
Εκτιμάται ότι ο θάνατος τους προήλθε από αναθυμιάσεις, καθώς όταν ο πρώτος πυροσβέστης μπήκε στη σπηλιά, βγήκε αμέσως και ειδοποίησε τους συναδέλφους του πως έπρεπε να μπουν μέσα με μάσκες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, στο OPEN ερευνώνται όλα τα σενάρια, ενώ σημείωσε ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365