Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Χαρδαλιάς: Θετικός απολογισμός από το άνοιγμα Εκκλησιών - παραλιών

Για τις Εκκλησίες τόνισε ότι είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των πιστών 

Θετική είναι η αποτίμηση του πρώτου ανοίγματος των Εκκλησιών και των οργανωμένων παραλιών της χώρας, όπως τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.



Για τις Εκκλησίες τόνισε ότι είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των πιστών ενώ καλή ήταν η εικόνα και στις παραλίες ενώ όπως είπε «οι κάποιες εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον κανόνα».

Ο κ. Χαρδαλιάς σχολίασε φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο από λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο με νεαρό κόσμο, λέγοντας ότι η αποτροπή τέτοιων καταστάσεων είναι υπόθεση και των οδηγών και των πολιτών. Δεν μπορεί τόνισε, να υπάρχει σε κάθε μέσο μεταφοράς και ένας αστυνομικός να κόβει πρόστιμα.

Ο υφυπουργός επεσήμανε ότι από αύριο Δευτέρα 18/5 επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα, στην Κρήτη και στην Εύβοια και ανακοίνωσε ότι επίσης από αύριο, επαναλειτουργούν ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365