Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Δημήτρης Γιάννου: Κάποιοι αποφάσισαν να φέρουν μετανάστες σε ξενοδοχείο στην Παναγίτσα

Διάβασε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διάβασε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:



Την ώρα που εμείς παλεύουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και λειτουργούμε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, κάποιοι αποφάσισαν να φέρουν μετανάστες σε ξενοδοχείο στην Παναγίτσα. 
Χωρίς να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία! 
Χωρίς να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς! 
Χωρίς να ενημερωθεί κανένας!
Ως Δήμαρχος Έδεσσας έχω τη στοιχειώδη απαίτηση να πληροφορούμαι από τους αρμόδιους όταν πρόκειται να γίνει μεταφορά μεταναστών στην περιοχή μας και όχι από τρίτους και ανεπίσημα. Θυμίζω ότι παλιότερα, μετά από σωστή ενημέρωση και συνεννόηση, βάλαμε πλάτη και στηρίξαμε αντίστοιχες κυβερνητικές επιλογές, αλλά τώρα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε δράσεις που γίνονται για μας χωρίς εμάς. 
Την ώρα που όλοι είμαστε επιφυλακτικοί για την πορεία διάδοσης του κορωνοϊού τώρα που αίρονται τα μέτρα, αποφασίζεται η μεταφορά μεταναστών σε κεντρικό σημείο της Παναγίτσας.
Σπεύδω να τονίσω ότι δεν υπάρχει καμία δόση ρατσισμού σε αυτά που λέω. Άλλωστε η Παναγίτσα ξέρει από προσφυγιά. Όμως έχω εκφράσει την άποψη και επιμένω σε αυτήν ότι ο Δήμος Έδεσσας είναι κορεσμένος από πρόσφυγες και μετανάστες. 
Κανείς δεν ασχολείται με τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών μας που χρειάζονται εξειδικευμένα εργατικά χέρια, αλλά κάποιοι «υπεύθυνοι» δείχνουν ιδιαίτερη σπουδή στη μεταφορά μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365