Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Νέο επεισόδιο με την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια: Της επιτέθηκαν σε πορεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη συμμετείχε στην πορεία που γινόταν στο κέντρο της πόλης ενάντια στα εμβόλια και τα τσιπάκια

Η Ιωάννα Κουσκούση δέχθηκε επίθεση από νεαρούς κατά την διάρκεια της χθεσινής πορείας στην Θεσσαλονίκη.



Επίθεση από νεαρούς με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, δέχθηκε χθες το απόγευμα η Ιωάννα Κουσκούση.

Η παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη συμμετείχε στην πορεία που γινόταν στο κέντρο της πόλης ενάντια στα εμβόλια και τα τσιπάκια, όταν εντόπισαν κάποιους κουκουλοφόρους και πήγε να τους ζητήσει το λόγο.

Εκείνοι μετά από μία λογομαχία της επιτέθηκαν, με το όλο περιστατικό να καταγράφεται live στα social media.

3 σχόλια:

  1. Ε κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Είναι η τρίτη φορά που το νούμερο αυτό δημιούργησε νταβαντουρι. Τρίτη και φαρμακερή. Στοχοποιηθηκε μόνη της από τη συμπεριφορά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω ρε μάγκα ,να ζεις στο 2020 και να θεωρείς ότι έρχεται η δευτέρα παρουσία και το 666 και τα εμβόλια και Θείες κοινωνίες κλπ.
    Πως άραγε να εξηγείται? ήρεμα ρωτάω...κανονικά θα θεωρούν ότι η Γη είναι επίπεδη ότι μας κρύβουν πράγματα κλπ...Κρίμα...και να φανταστείς ότι η παιδεία είναι δωρεάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θυμίζει τις τραγικές που φοράνε στρινγκ και μετά πάνε εκκλησία και φωνάζουν και η Μακεδονία ειναι ελληνικά! Κωμωδία δυνατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365