Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο “κλειδιά” στα χέρια της Αστυνομίας – Το μεγάλο ερώτημα και τα καλά κρυμμένα μυστικά

Δυο σημαντικά βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που οργάνωσε την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης λογίστριας

Η “αχτίδα φωτός” στις έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Στο “μικροσκόπιο” συγγενείς του 34χρονου θύματος.

 
Δυο σημαντικά βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που οργάνωσε την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης λογίστριας, αλλά και του ανθρώπου που την βοήθησε στην διαφυγή της από το σημείο του περιστατικού, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ και τα εξετάζουν καρέ καρέ.

Πρόκειται για βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι σημαντικά και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς οι αστυνομικοί τα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό για την εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο βίντεο δείχνει μια γυναίκα με σκούρα ρούχα να περπατά ψύχραιμη στο ίδιο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το κτίριο, όπου δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση, και μάλιστα μόλις ενάμιση με δυο μέτρα από το σημείο και κυρίως μόλις ενάμιση λεπτό μετά το σοβαρό περιστατικό με το καυστικό υγρό.

Το δεύτερο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και ίσως είναι και το πιο σημαντικό, δείχνει την ίδια γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και την χειρουργική μάσκα, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί άλλο άτομο, ίσως γυναίκα και να απομακρύνονται από το σημείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα βίντεο έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να «καθαριστούν», σε μια προσπάθεια να φανεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε στο επόμενο στάδιο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός.

Το μεγάλο ερώτημα για την επίθεση με το βιτριόλι

Βέβαια παραμένει για τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ το ερώτημα: «…η γυναίκα που έχουμε στα δυο σημαντικά βίντεο είναι εν τέλει η γυναίκα που οργάνωσε και ολοκλήρωσε την επίθεση με το καυστικό υγρό;”.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν, στην περίπτωση που διαπιστωθεί ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, με το οποίο φαίνεται να διαφεύγει από την οδό Θησέως η μυστηριώδης μαυροφορεμένη, μάλλον νεαρή, γυναίκα.

Πάντως, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η δράστης γνώριζε το θύμα της και κατά συνέπεια και η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε, πλην όμως λόγω της κατάστασης της υγείας της αλλά και του σοκ στο οποίο βρίσκεται, δεν τις επιτρέπουν -τουλάχιστον σε αυτή την φάση- να πει στους Αστυνομικούς πού στρέφονται οι υποψίες της.

Πάντως μια “αχτίδα φωτός” στις έρευνες έχει αρχίσει να διαφαίνεται, καθώς η 34χρονη σε μια ολιγόλεπτη συζήτηση που είχε τους Αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο, φέρεται να τους είπε πως τώρα, δυο μέρες μετά την επίθεση, η γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό κάτι της θυμίζει, χωρίς όμως να είναι ακόμα σε θέση να το προσδιορίσει.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν πως τις επόμενες ημέρες και όσο σταθεροποιείται η κατάσταση της, ίσως να είναι σε θέση να τους πει περισσότερα πράγματα που είναι δυνατόν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας της γυναίκας που της επιτέθηκε.

Καλά κρυμμένα μυστικά

Πλέον, οι έρευνες της Αστυνομίας, επικεντρώνονται τόσο στο φιλικό, όσο και στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης, εκτός βέβαια από τους γονείς και τον αδελφό του θύματος, οι οποίοι δεν γνωρίζουν το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί δίνουν σημασία σε αυτό το τομέα, αλλά και στο στενό φιλικό περιβάλλον, καθώς είναι δυνατόν σε ανύποπτη χρονική στιγμή η όμορφη 34χρονη να εκμυστηρεύτηκε κάποιο μυστικό της που να έχει σχέση με την επίθεση σε βάρος της.

Μάλιστα, ακόμα και διενέξεις και καβγάδες που φέρεται να είχε κατά παρελθόν η 34χρονη, με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού της περιβάλλοντος, ακόμα και με εξ’ αγχιστείας συγγενείς, έχουν μπει στο ερευνητικό “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί ακόμα και στην γειτονιά της 34χρονης στο Μοσχάτο, όπου είχε αγοράσει διαμέρισμα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και πλέον διέμενε μόνιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει διάφορες μαρτυρίες από την περιοχή, ακόμα και για τα φιλικά πρόσωπα που επισκέπτονταν το διαμέρισμα και πλέον, μέσω καμερών, αναζητούν υλικό για να εντοπίσουν πρόσωπα που επισκέπτονταν συχνά την ίδια και είχαν επαφές μαζί της.

Ακόμα και τον πρώην συνομήλικο σύντροφο της έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί, με τον οποίο η 34χρονη χώρισε τις ημέρες της καραντίνας και τον εξέτασαν, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο “μικροσκόπιο” των Αστυνομικών έχει μπει ένας καβγάς που είχε η 34χρονη στο διαμέρισμα της με κάποιο πρόσωπο και μάλιστα θορυβημένοι οι γείτονες είχαν καλέσει την Αστυνομία. Στο σημείο, είχε φτάσει περιπολικό, όμως αποχώρησε, καθώς ο καβγάς είχε λήξει και άλλωστε αφορούσε σε ιδιωτική υπόθεση. Ωστόσο, το συμβάν καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365