Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Χριστίνα Μπενάκη : Κοουτσάρει ομάδα των Σερρών και τρελαίνει κόσμο! (ΦΩΤΟ)

Στο Mediaday μιλάει για τον πρόεδρο που της εμπιστεύτηκε πάγκο, τα μπινελίκια της κερκίδας

Η Χριστίνα Μπενάκη κατέρριψε και το τελευταίο άντρο,αφού είναι η πρώτη ελληνίδα κόουτς των γηπέδων και με αρκετές επιτυχίες, παρακαλώ, στο ενεργητικό της!


Στο Mediaday μιλάει για τον πρόεδρο που της εμπιστεύτηκε πάγκο, τα μπινελίκια της κερκίδας που τα βρίσκει διασκεδαστικά,ενώ κρατηθείτε για το ποια celebrity θα έκανε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στη δική της ομάδα!

Χριστίνα, θα σε χαρακτηρίζαμε αρκετά θαραλλέα να αναλάβεις να κοουτσάρεις αντρική ομάδα. Αλήθεια, πως προέκυψε στη ζωή σου αυτή η μεγάλη απόφαση;
“Στην πρώτη μου ομάδα, τον Οινουσσιακό Οινούσας Σερρών απ’ όπου ξεκίνησα, γνώριζε ο πρόεδρος της ομάδας ότι ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και μου έκανε την πρόταση, θέλοντας να κάνει το κάτι διαφορετικό και να κοουτσάρει γυναίκα την ομάδα του. Ρώτησε για μένα τους καθηγητές της σχολής μου, στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, για την απόδοση μου στο ποδόσφαιρο και έμεινε ευχαριστημενος από τις απαντήσεις τους!
Η αλήθεια είναι πως η απόφαση μου ήταν παρορμητική και ενθουσιώδης, αλλά και αποφασιστική συνάμα.. Αμέσως μέσα μου είπα, το χω, θα τα καταφέρω σίγουρα! Δεν δίστασα στιγμή να πω το ναι… Παρασκευή έκλεισα την συμφωνία και Δευτέρα βγήκα στο γήπεδο κρατώντας ένα ντοσιέ με τις προπονητικές μονάδες, που είχα δημιουργήσει…
Η δεύτερη ομάδα μου, ήταν ο Πανσερραϊκός, ήμουν στις ακαδημίες του”.






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚽Football Coach⚽ (@benaki__) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚽Football Coach⚽ (@benaki__) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚽Football Coach⚽ (@benaki__) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚽Football Coach⚽ (@benaki__) στις

1 σχόλιο:

  1. ΡΙΖΟΟΟ, στείλε τον Παπανδρέου και πάρε την Μπενάκη!!! Τρένο θα πάει η ομάδα, τρένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365