Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ολλανδία: Σε γυάλινα «θερμοκήπια» θα γευματίζουν θαμώνες εστιατορίου

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online αλλά το εστιατόριο παρουσιάζει ήδη πληρότητα έως τα τέλη Ιουνίου

Ένα εστιατόριο στο Άμστερνταμ πειραματίζεται με έναν νέο τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών.



Καθώς πολλά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας, ένα εστιατόριο στο Άμστερνταμ πειραματίζεται με έναν νέο τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών.

Το Mediamatic ETEN, ένα εστιατόριο για χορτοφάγους στο κέντρο τεχνών Mediamatic Biotoop, δημιούργησε γυάλινα κουβούκλια τα οποία θυμίζουν θερμοκήπια προκειμένου να προσαρμόσει το εξωτερικό περιβάλλον στις απαιτήσεις για  κοινωνικές αποστάσεις. Το project ονομάζεται Serres Séparées (σημαίνει ξεχωριστά θερμοκήπια στα γαλλικά) και έχει ως στόχο την ελαχιστοποίηση της επαφής μεταξύ θαμώνων αλλά και εργαζομένων.

Οι σερβιτόροι φορούν ασπίδες προσώπου και γάντια και βασίζονται σε μια μεγάλη ξύλινη σανίδα για να εξυπηρετούν τους πελάτες που κάθονται μέσα στα ... θερμοκήπια.

Αυτή τη στιγμή, το κατάστημα δεν υποδέχεται πελάτες αλλά βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία εξυπηρετώντας συγγενείς και φίλους.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online αλλά το εστιατόριο παρουσιάζει ήδη πληρότητα έως τα τέλη Ιουνίου.



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365