Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή στη νέα φωτογράφισή της η παρουσιάστρια του «My Style Rocks»

Δες τις φωτογραφίες 

Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz! Η εκρηκτική τραγουδίστρια «βάζει» φωτιά στις πίστες όπου εμφανίζεται, αλλά και στο My Style Rocks, του οποίου φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση.


Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή, η Κατερίνα επέλεξε φέτος να ακολουθήσει πολλά και διαφορετικά μονοπάτια, όλα με πυξίδα το ταλέντο της. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή της είναι ότι, παρά τη λάμψη και το άστρο που την ακολουθεί, είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα, ήθος, ευγένεια που όλοι λατρεύουν από τη πρώτη στιγμή.

Παράλληλα με την παρουσίαση του reality μόδας, αλλά και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» , η Κατερίνα φροντίζει να βρίσκει πάντα λίγο χρόνο για την προσωπική της ζωή και να περνά όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πώς, σε ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα που έχει καθημερινά, πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση για της ανάγκες καμπάνιας καλλυντικών.

Φορώντας μια μάξι αστραφτερή τουαλέτα, αλλά και με ένα πιο casual look, πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου -όπως πολύ καλά ξέρει άλλωστε- και χάρισε στον φωτογράφο απίθανες λήψεις.

Δες τις φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365