Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Οριστικά ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Nίκος Σειραγάκης

Οριστικά ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Νίκος Σειραγάκης

Να μείνει εκτός των φυλακών και να αφεθεί ελεύθερος αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου που είχε καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. 


Οριστικά ελεύθερος χάρη στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου είναι ο καταδικασθείς για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο γυμναστής, Νίκος Σειραγάκης, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών όπως αναφέρει η neakriti.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος είχε ενημερώσει εγκαίρως και νομότυπα τις αρμόδιες αρχές για την αλλαγή του τόπου κατοικίας του και την νέα του διεύθυνση κατοικίας και έτσι παραμένει ελεύθερος, έχοντας εκτίσει ποινή 8,5 ετών από τα συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και  25 ημέρες.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365