Τρίτη 26 Μαΐου 2020

To αγοράκι στη σχολική παράσταση είναι σήμερα διάσημος ηθοποιός!

Ο ηθοποιός πήρε τα χέρια του τη φωτογραφία που ήταν 6 χρονών από τη μητέρα του

Φαινόταν από μικρός ότι η υποκριτική είναι στο αίμα του και ότι νιώθει όμορφα μπροστά σε κοινό! Το αγοράκι που βλέπεις με κέφι και μπρίο να παίζει στην σχολική παράσταση είναι ο


Χρήστος Βασιλόπουλος! Ο ηθοποιός πήρε τα χέρια του τη φωτογραφία που ήταν 6 χρονών από τη μητέρα του και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του!

Ο νεαρός Βασιλόπουλος είναι ντυμένο με χίπικα ρούχα φοράει γυαλιά και έχει κρεμασμένα πάνω του μια κιθάρα και ένα παγούρι που ήταν τότε της μόδας!

«Η παράσταση έλαβε χώρα στην Γεννάδιο Σχολή γύρω στο 83’ ,84’.Και τι δε θα έδινα να έβρισκα κάποιον γονιό που είχε μαγνητοσκοπησει εκείνη την παράσταση . Μαμα @angelikistylianopoulou σευχαριστω πολυ που ξέθαψες αυτή τη φωτογραφία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365