Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η 10χρονη Μαρκέλλα – Δεν άφησαν τον πατέρα της να της μιλήσει

Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα

Στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την μυστηριώδη εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη.



Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκε χθες το πρωί σε βενζινάδικο. 

Το κοριτσάκι θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται κοντά του παιδοψυχολόγοι, που το παρακολουθούν και προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει ασφαλές, ώστε να τους δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που το κρατούσαν όμηρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε.  “Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά”, δήλωνε χθες.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο ευρύτερο οικονειακό περιβάλλον του.

Το παιδί βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στην εικόνα που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA βλέπουμε τη Μαρκέλλα να περπατάει έξω από ένα βενζινάδικο της Καλαμαριάς, με τη σχολική τσάντα στην πλάτη. Αυτή η εικόνα κίνησε την περιέργεια δύο περαστικών που την πλησίασαν. Όπως είπαν το παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου και έκανε παράπονα για πόνους στη μέση.

Η γυναίκα που την απελευθέρωσε είπε ότι η Μαρκέλλα, της έδωσε 30 ευρώ για να επιστρέψει στο σπίτι της. Νωρίτερα, όπως είπε, της είχαν περάσει χειροπέδες. “Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη αλλά ήταν όρθια” ανέφεραν τα δύο άτομα που μίλησαν μαζί της. Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες, για μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Για την συγκεκριμένα υπόθεση και το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δώσει στοιχεία στην αστυνομία. Ο κ.Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής. “Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και πολλά από αυτά που ξέρουμε δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε.

Είναι στοιχεία φωτιά που ίσως λύσουν το μυστήριο σε αυτή την υπόθεση θρίλερ. Δείτε στο επόμενο βίντεο τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννόπουλου στο κεντρικό δελτίο του Alpha…

“Όλοι είμαστε ύποπτοι”, δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης

“Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του.» Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ”, πρόσθεσε…


Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αποφεύγουν για την ώρα να μπουν σε λεπτομέρειες και τονίζουν με νόημα πως το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από τα όσα έχουν ακούσει και από τις εικόνες στο σώμα της μικρής, φοβούνται ότι η υπόθεση κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά που πρέπει να βρουν γρήγορα απαντήσεις.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για απαγωγή, με τους δράστες να κάνουν πίσω, πιθανότατα από την έκταση που πήρε η υπόθεση τα τελευταία 24ωρα. Οι φόβοι για τα κίνητρα και το μυστήριο για τα πρόσωπα των δραστών είναι τα πιο κρίσιμα και καθοριστικά κομμάτια στο παζλ των ερευνών. Αυτά που όταν βρουν απαντήσεις θα ρίξουν άπλετο φως στο μυστήριο.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-06-2020). Βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε βενζινάδικο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα, η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

«Παρέπαιε, περπατούσε σαν χαμένο» και κουρασμένη περιέγραψε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως η 10χρονη του είπε πως θέλει να πάει σπίτι της. Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τη Μαρκέλλα, όταν του είπε το όνομά της, ενώ όταν τη ρώτησε πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον μάρτυρα απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι».

Η γυναίκα που μίλησε με την 10χρονη Μαρκέλλα

Μια σοκαριστική μαρτυρία για την 10χρονη Μαρκέλλα έκανε και η γυναίκα που μίλησε με την 10χρονη, όσο ο κύριος Οικονόμου, προσπαθούσε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η κ. Σεραφημίδου κάθισε μαζί με τη μικρή Μαρκέλλα μέχρι να έρθει η αστυνομία και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Το 10χρονο κοριτσάκι της είπε πως την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα η οποία την πήρε.

Επίσης της αποκάλυψε πως όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες ενώ η Μαρκέλλα ανέφερε πως την πείραξαν και πως πονούσε χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες, με την αστυνομική έρευνα να αναμένεται να δώσει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365