Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Νέα τροπή στην αρπαγή της 10χρονης μετά τις καταγγελίες Κούγια για προσπάθεια χρηματισμού της οικογένειας!

Οι συνήγοροι της οικογένειας της 10χρονης τονίζουν ωστόσο πως θα φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της οικογένειας του 10χρονου κοριτσιού, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση με χρήματα για την οικογένεια του άτυχου κοριτσιού.

 
Καταγγελία που για πολλούς αποτελεί ακόμα μία ένδειξη ότι ενδεχομένως πίσω από την υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων…

Οι συνήγοροι της οικογένειας της 10χρονης τονίζουν ωστόσο πως θα φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος.

Οι μάρτυρες οδηγούν σε πρόσωπα

Άνθρωποι που βοήθησαν τις Αρχές, μιλώντας στο MEGA, έχουν πει πως στο σπίτι της 33χρονης πήγαιναν και άτομα που οι κινήσεις τους έδειχναν ύποπτες.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι, που είδαμε κάνα δυο φορές. Ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον».

Τα επόμενα 24ωρα η αστυνομία δεν αποκλείεται να προσχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, που ενδεχομένως να σχετίζονται με την απαγωγή.

Η απάντηση του δικηγόρου της 33χρονης

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την αρπαγή, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη, με την προσφορά των χρημάτων…

“Δεν υποβάλαμε ποτέ πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό” είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Κούγιας οδηγήθηκε σε πειθαρχικό παράπτωμα.


Πηγή: MEGA, ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365