Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 16/6

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 16/06 Κριός

Καινοτόμες ιδέες για αύξηση εσόδων σας κατακλύζουν, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη συναντά τον εκκεντρικό Ουρανό, στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να σας γίνει μια απρόσμενη πρόταση για δουλειά ή μια ανάθεση, να βρείτε μια επιταγή που είχατε ξεχάσει, να κάνετε μια ανέλπιστη είσπραξη.
Όλα είναι πιθανά: Ακόμα και μια πληρωμή που αμελήσατε μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, μιας και πρέπει να ελιχθείτε μεταξύ εσόδων και εξόδων. Και να θυμάστε ότι όλα επιδέχονται διαπραγμάτευση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μόνο φυσιολογική δεν μπορείτε να χαρακτηρίσετε την ατμόσφαιρα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη συμπράττει με τον ηλεκτροφόρο Ουρανό, στο ζώδιό σας και τον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας.
Μπορεί να μπείτε σε ένα σαλόνι περιποίησης και να βγείτε με διαφορετική εμφάνιση… Μπορεί μια «τυχαία» συνάντηση να αλλάξει άρδην την πορεία και των δύο μετεχόντων.
Η διάθεσή σας ενδέχεται να έχει εξάρσεις και μεταπτώσεις, γι’ αυτό προσέξτε την κατανάλωση καφεΐνης και ζάχαρης ή αλκοόλ. Προτιμήστε μια ισορροπημένη διατροφή που θα σας τονώνει, μιας και κινείστε με μεγάλες ταχύτητες. Το βέβαιο είναι ότι θα αντλήσετε πολλή περηφάνια από τις τωρινές σας δράσεις, με το πέρας αυτής της φάσης!

ζώδια σήμερα 16/06 Δίδυμοι

Ίσως να νιώθετε κάπως μειωμένη την παροιμιώδη κοινωνική σας διάθεση, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό ευθύνεται η σύμπραξη της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό, στον 12ο Οίκο σας των χαμηλών ταχυτήτων. Πρόκειται για την πιο εσώτερη πτυχή σας που σπάνια επισκέπτεστε… Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να αποφύγετε την πολυκοσμία και να αφιερώστε χρόνο στα έντονα συναισθήματα ή τις διαφωτίσεις που ίσως προκύψουν. Αν και δεν νιώθετε άνετα σε αυτή την ατμόσφαιρα απραξίας, να ξέρετε ότι η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας θα είναι σε έξαρση. Θα τις αξιοποιήσετε καλύτερα αν δεν είστε σε χώρους γεμάτους από την ενέργεια άλλων ατόμων!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην εμμείνετε πεισματικά στα σχέδιά σας, αγαπητοί Καρκίνοι… Μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των εξελίξεων! Η Σελήνη που σας κυβερνά συμπράττει με τον παρορμητικό Ουρανό, στη ζώνη σας των ομαδικών δράσεων. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να αναμιχθείτε με κάθε είδους ομάδες για να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή. Οι πειραματισμοί στις ανταλλαγές απόψεων και ιδεών, θα είναι εξαιρετικά παραγωγικοί. Αδράξτε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε κάθε «περιπέτεια» που θα προκύψει!

ζώδια σήμερα 16/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είστε από φύση σας «ή του ύψους ή του βάθους» με ό,τι καταπιάνεστε! Ο ίδιος αυθορμητισμός θα επικρατεί και στην ατμόσφαιρα, χάρη στη σύνοδο της ευαίσθητης Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον 10ο Οίκο σας στόχων. Ίσως να ενθουσιάζεστε και να χάνετε το ενδιαφέρον σας με κάτι, εν ριπή οφθαλμού. Προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μείνετε μακριά από δεσμευτικές υποχρεώσεις και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τείνετε να πιέζεστε εκφραστικά ή συναισθηματικά για να μην πληγώσετε ή προσβάλετε άλλους! Όσο αξιέπαινη κι αν είναι η ευγένειά σας, έτσι υπονομεύετε και ταλαιπωρείτε τον ψυχισμό σας. Καιρός να βγάλετε την αλήθεια σας, με τη βοήθεια μιας σύμπραξης της Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 9ο Οίκο σας της έκφρασης. Δεν πρόκειται για έλεγχο αφοσίωσης ή τη διατήρηση της ειρήνης, αφορά τη δική σας ηρεμία. Πάντως οι φίλοι και συνεργάτες θα προτιμήσουν αυτή την ειλικρινή σας πτυχή, αντί να προσποιείστε τους ικανοποιημένους!

ζώδια σήμερα 16/06 Ζυγός

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Ζυγοί: Η αισθησιακή Σελήνη συναντά τον ριζοσπάστη Ουρανό, στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού! Αξιοποιήστε την ανέμελη διάθεσή σας για να επεκταθείτε και να πειραματιστείτε. Μοιραστείτε μια φαντασίωση με το ταίρι σας – και να είστε έτοιμοι να την κάνετε πράξη. Αν αναλάβετε να καθοδηγήσετε, θα ανακαλύψετε ότι έχετε έναν πολύ πρόθυμο συμπαίκτη! Αν είστε αδέσμευτοι, πρέπει να μειώσετε ταχύτητα για να σας προλάβει το αντικείμενο του πόθου σας… Μην αναζητάτε την τελειότητα, η δυνατή έλξη είναι παραπάνω από αρκετή σε αυτή τη φάση!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κάντε τη σύμπραξη προτεραιότητά σας, αγαπητοί Σκορπιοί… Ακόμα κι αν είναι το αντίθετο από αυτό που συνηθίζετε! Το απαιτεί μια συνάντηση της ευαίσθητης Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό, στον τομέα σας των σχέσεων. Μην ακολουθήσετε παρορμητικά την πρώτη σας σκέψη να αποδράσετε, αν θεωρήσετε ότι κάτι σας πιέζει. Μια καλύτερη προσέγγιση θα δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε αρμονικό κλίμα. Δεν αποκλείεται και η άλλη πλευρά να υπέμενε κάτι σιωπηλά, οπότε θα ανακουφιστεί με αυτή την εξέλιξη. Μιας και ο Ουρανός αφορά την τεχνολογία, ίσως αποτελέσει το μέσο για να βρείτε ταίρι οι αδέσμευτοι Σκορπιοί. Τολμήστε το, ζητήστε και θα λάβετε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο υπερβολικός δυναμισμός της τελευταίας περιόδου απειλεί τα ενεργειακά αποθέματά σας! Μια σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, απαιτεί να κάνετε ένα διάλλειμα. Δώστε στον αυτό σας τόνωση με λίγη άσκηση, ύπνο και πιο προσεγμένη διατροφή για να βοηθήσετε το ανοσοποιητικό σας. Η ένταξη της εξάσκησης στην καθημερινότητα, θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση και θα ενισχύσει τα διοικητικά σας ταλέντα. Μιας και ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, αναζητήστε εφαρμογές που θα λειτουργήσουν ως κίνητρα για την πρόοδό σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Κι όμως, αγαπητοί Αιγόκεροι… Μπορείτε να εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας, από την ορμή να παραμερίσετε την ταπεινότητα και να κερδίσετε τους προβολείς! Χρεώστε τη στη συνάντηση της Σελήνης με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, στον 5ο Οίκο σας της φήμης και του πάθους. Τώρα αντιλαμβάνεστε ότι είναι η δική σας σειρά, ειδικά όσον αφορά την προβολή άλλων που φθονούσατε ενδόμυχα. Ενόσω είστε γνήσιοι και δεν υπονομεύετε κανέναν, επιδείξτε τα ταλέντα σας και προωθήστε τον εαυτό σας. Τα επώνυμα ρούχα σας αναμένουν την ευκαιρία να βγουν από την ντουλάπα – κι ίσως αυτή έφτασε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αναζητούσατε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στο μέτωπο του σπιτιού σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Έφτασε η στιγμή να τους ρίξετε άπλετο φως, καθώς η ευαίσθητη Σελήνη συναντά τον μεταμορφωτικό Ουρανό που σας κυβερνά, στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού. Ίσως αυτή η εριστική όψη να προκαλέσει αιφνίδιες και ριζικές ανατροπές με μέλη της οικογένειάς σας. Επειδή θα είναι εύκολο να σας παρασύρει ο συναισθηματισμός, πρέπει να παραμείνετε σταθεροί σε όσα έχετε αποφασίσει. Όσο γρήγορα κι αν αλλάζουν όλα, αρκεί να είστε εσείς βέβαιοι ότι κάνετε το σωστό για να μην μετακινηθείτε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, πόσο συχνά θεωρείτε ότι έχετε διεξάγει μακρούς διαλόγους ενώ δεν έχετε πει ούτε λέξη; Τώρα περνάτε στην «ομιλούσα» φάση σας, καθώς η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον αυθόρμητο Ουρανό στην κοινωνική σας ζώνη. Η ανάγκη σας θα είναι να αναζητήσετε ομαδικές δραστηριότητες και πολλές επαφές. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την πληθώρα ευκαιριών που θα αναδυθούν μέσα από αυτές… Αρκεί να διαδώστε τις εξαιρετικές ιδέες σας, ακόμα και με τρόπους που κανείς δεν θα περίμενε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365