Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 17/6

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 17/06 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή είναι η στιγμή να πάψετε να παλεύετε και να μειώσετε την έντασή σας! Απολαύστε την πιο προσγειωμένη οπτική των πραγμάτων, για να χειριστείτε άρτια όλα τα θέματά σας. Η πρακτική μαγεία είναι πιο αποδοτική, όπως θα σας αποδείξει η Σελήνη στον Ταύρο.
Πολλές σπουδαίες ιδέες στροβιλίζονται στο μυαλό σας και θα βοηθήσετε την υλοποίησή τους αν τις χαρτογραφήσετε. Η επαφή με τον ρεαλισμό δεν απαιτεί να θυσιάσετε τη δημιουργικότητά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έφτασε η «σωστή» στιγμή που αναμένατε για να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που σκέφτεστε!
Με την διεκδικητική Σελήνη στο ζώδιό σας, θα νιώσετε μια ισχυρή ώθηση που θα τονώσει την ενεργητικότητά σας. Αξιοποιήστε τη για να κάνετε σημαντική πρόοδο ή να αναδείξετε την ηγετική σας πτυχή.
Για να μην δοκιμαστεί η υπομονή σας ενώ θα κατακτάτε τον κόσμο, φροντίστε να οργανώσετε συνετά τον χρόνο σας. Λίγη γιόγκα ή μικρές αποδράσεις για περίπατο, θα βοηθήσουν να μην πιεστείτε!

ζώδια σήμερα 17/06 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορεί να νιώσετε κάπως πιο ληθαργικοί σήμερα… Χρεώστε το στη Σελήνη, που περνά άλλη μια μέρα στον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας! Αλλά επειδή οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν, προσπαθήστε να χειριστείτε με ηρεμία τα εργασιακά ή προσωπικά σας θέματα. Δεν πρέπει να σας προσπεράσουν οι ευκαιρίες, γι’ αυτό στραφείτε και στην έκφραση της δημιουργικής πτυχής σας. Το συναίσθημα θα εκτιμήσει την αναγνώρισή του και λίγη επιπλέον τρυφερότητα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, έχει διαφορά να κρατάτε πολλά πράγματα από το να είστε σχεδόν ρακοσυλλέκτες! Είναι προσωπική επιλογή να περιφέρεστε ανάμεσα σε σπασμένες οθόνες και άλλα αντικείμενα που δεν είναι πλέον λειτουργήσιμα. Με τη Σελήνη στον τομέα σας της τεχνολογίας, είναι καιρός να ασχοληθείτε με την «επικαιροποίησή» σας. Σκεφτείτε την αναβάθμιση υλικών και προγραμμάτων ως μια επένδυση για το μέλλον σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να την πληρώνετε σταδιακά. Αυτές οι αγορές που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας, γιατί θα ανορθώσουν την αποδοτικότητά σας. Ζητήστε επί αυτού και τις συμβουλές φίλων σας που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις!

ζώδια σήμερα 17/06 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αποχαιρετίστε την όποια ομίχλη υπήρχε στη σκέψη σας! Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στον αποδοτικό εαυτό σας, χάρη στη Σελήνη στον 10ο Οίκο σας της ηγεσίας και των επιτυχιών. Οργανώστε τα σχέδιά σας και τους ανθρώπους κλειδιά, γιατί δεν υπάρχει μόνο μία διαδρομή προς την ευτυχία… Φροντίστε να ξέρετε πολύ καλά τις ευθύνες για τις οποίες δεσμεύεστε, γιατί όσα αναλάβετε τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμη διάρκεια!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε! Με τη Σελήνης στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, ίσως να γίνετε πιο ορμητικοί απ’ όσο μπορούν να αντέξουν οι άλλοι. Γι’ αυτό πριν μιλήσετε, σκεφτείτε πώς θα νιώσουν ακούγοντας τα σχόλιά σας. Θέλετε να τονώσετε το ηθικό των ανθρώπων που αγαπάτε, να τους προσφέρετε συμβουλές. Καλύτερα να αρχίσετε με ένα ενθαρρυντικό σχόλιο, που θα εξάρει τα ταλέντα τους. Μόνη εξαίρεση αποτελούν τα άτομα με τάσεις εκμετάλλευσης, απ’ όπου είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε – με ευγένεια!

ζώδια σήμερα 17/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ακούστε με προσοχή εκείνους που δεν συνηθίζουν να κάνουν «θόρυβο»! Από αυτούς ενδέχεται να αντλήσετε τις πιο αποδοτικές συμβουλές, όχι από τους φλύαρους. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν κάποιοι δεν ανταποκρίνονται άμεσα: Εσείς μπορείτε να μετατρέψετε την εσωστρέφειά τους σε διάλογο. Λίγη υπομονή αν επενδύσετε σε αυτή τη διαδικασία, το πιο πιθανό είναι να ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα όλες οι πλευρές!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προετοιμαστείτε για πιθανές εκπλήξεις στον τομέα των συνεργειών σας! Η Σελήνη στον Ταύρο κεντρίζει αυτή τη ζώνη σας, αναδεικνύοντας τη δυναμική της συνεργασίας. Θα έχετε το καλύτερο δημιουργικό αποτέλεσμα, αν αφήσετε και την άλλη πλευρά να αξιοποιήσει τα ταλέντα της. Τολμήστε να δοκιμάσετε τη χημεία της συνεργατικής σας δράσης, γιατί ενδέχεται να διατηρηθεί για πολύ καιρό!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μάλλον έχετε ξεχάσει ότι η προσωπική σας φροντίδα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα! Αλλά θα σας το θυμίσει η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Είναι καιρός να προσέξετε περισσότερο το σώμα αλλά και το πνεύμα σας, με αλλαγές που θα σας ευεργετήσουν σε βάθος χρόνου. Παραμερίστε την καφεΐνη και προτιμήστε ροφήματα από βότανα που θα τονώσουν τον οργανισμό σας, ασκηθείτε λίγο ακόμα κι αν είναι απλά με έναν μεγάλο περίπατο. Και για να μην αγχώνεστε, χωρίστε τις υποχρεώσεις σας σε μικρότερα βήματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε για μια φάση απολαύσεων! Η Σελήνη στον Ταύρο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην ικανοποίηση και το ρομάντζο. Λίγη ανεμελιά είναι αρκετή για να τονώσετε τη δική σας διάθεση αλλά και της παρέας σας. Διαθέστε χρόνο για έναν όμορφο περίπατο, κοιτάξτε τις βιτρίνες για να καταλήξετε στις επόμενες αγορές σας. Όσον αφορά τον έρωτα, αρκεί να τολμήσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας προς ένα ιδιαίτερο άτομο: Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε μαζί σε ένα ρομαντικό ραντεβού!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Δεν είστε κάθε μέρα πρόθυμοι ή διατεθημένοι να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε αλλιώς τώρα, με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον τομέα σας των συναισθημάτων. Ένα πείραγμα που άλλοτε θα σας έκανε να γελάσετε, τώρα μπορεί να σας εκνευρίσει. Αν νιώθετε άβολα με αυτή την ψυχολογία, προτιμήστε να αποτραβηχτείτε και να ακούσετε μουσική. Μια βόλτα στη φύση θα σας επιτρέψει να ηρεμήσετε και να αφιερωθείτε στις σκέψεις σας και μόνο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μην κρύβετε τις εξαιρετικές σας ιδέες! Ακόμα κι αν βρεθείτε να τις υποστηρίζετε μόνοι σας, δώστε φωνή στις απόψεις σας. Για να μην απογοητευτείτε, πρέπει να πάψετε να είστε παθητικοί και να ακολουθείτε τους άλλους. Κάντε ερωτήσεις, ερευνήστε τα στοιχεία που διαθέτετε, βεβαιωθείτε για την εγκυρότητα των πηγών σας. Αξιοποιήστε την συγκυρία, για να καθίσετε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων με επιχειρήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365