Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Παρέλαβε τώρα γράμμα του αδερφού της από το 1968!

Ο αδερφός της τής έγραψε ενώ πολεμούσε στο Βιετνάμ

Με καθυστέρηση 52 ετών παρέλαβε ένα γράμμα από τον αδερφό της μια γυναίκα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ. Η Τζανίς Τάκερ βρήκε στην αλληλογραφία της έναν φάκελο και όταν τον άνοιξε διαπίστωσε ότι μέσα έκρυβε ένα γράμμα του αδερφού της, Γουίλιαμ Λον, από το 1968! Μάλιστα, ο αδερφός της τής έγραψε το γράμμα ενώ ο ίδιος πολεμούσε στο Βιετνάμ.


Η γυναίκα τηλεφώνησε στον αδερφό της που τώρα ζει στη Νότια Καρολίνα, του διάβασε το γράμμα κι εκείνος της απάντησε πως θυμόταν όταν το έγραφε. Της είπε επίσης οτι παρέδωσε τον φάκελο σε έναν άλλο στρατιώτη για να το στείλει στην οικογένειά του.

Η Τζανίς είπε οτι το γράμμα δεν ήταν στον φάκελο όπου είχε τοποθετηθεί αρχικά και εκτίμησε οτι κάποιος το βρήκε, εντόπισε την ίδια στην τωρινή διεύθυνσή της και της το έστειλε.Η ίδια ευχαριστεί αυτόν τον άγνωστο και ελπίζει να τον βρει για να καταλάβει τι συνέβη και άργησε το γράμμα 52 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365