Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιες 2020 – Νεοελληνική Γλώσσα: Αυτό είναι το θέμα που έπεσε στην Έκθεση

Οι υποψήφιοι είχαν φέτος τη δυνατότητα να επιλέξουν να εξεταστούν είτε με το παλαιό είτε με το νέο σύστημα

Σε κείμενα του Θεόδωρου Γρηγοριάδη, του Κώστα Τσιρόπουλου και του Τίτου Πατρίκιου, εξετάστηκαν οι υποψήφιοι. 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 – ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πρεμιέρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 με την Νεοελληνική Γλώσσα και Έκθεση για τους υποψήφιους ΓΕΛ. Το newsit.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα παρουσιάσει τις προτεινόμενες απαντήσεις.

Τρία διαφορετικά κείμενα, του Θεόδωρου Γρηγοριάδη, του Κώστα Τσιρόπουλου και του Τίτου Πατρίκιου σχετικά με την λογοτεχνία, τη φιλαναγνωσία και την αξία των βιβλίων για τη ζωή μας, ήταν αυτά στα οποία κλήθηκαν να εξεταστούν στις Πανελλήνιες οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες για τα ΑΕΙ της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ – ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΛ. 

Συνολικά 100.000 υποψήφιοι από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια θα διεκδικήσουν φέτος 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι υποψήφιοι είχαν φέτος τη δυνατότητα να επιλέξουν να εξεταστούν είτε με το παλαιό είτε με το νέο σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ – ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η διαφορά είναι ότι με το νέο σύστημα δεν εξετάζονται οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών στα Λατινικά, αλλά στην Κοινωνιολογία, και παράλληλα, δεν υπάρχουν συντελεστές βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων.

Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 είναι η έναρξη για τους υποψήφιους των ΓΕΛ και αύριο 16 Ιουνίου 2020 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ. Μπορείτε να δείτε τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις για τις Πανελλαδικές 2020, από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, και κάθε μέρα, στο newsit.gr. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2020 θα διαφέρουν από τις προηγούμενες, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365