Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα σε Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά

Δείτε τα θέματα

Σε Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020.



Πανελλήνιες 2020: Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) τα δύο εξεταζόμενα μαθήματα σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) με το νέο σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) με το νέο σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) με το παλαιό σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) με το παλαιό σύστημα.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα θέματα των εξεταζομένων μαθημάτων και τις προτεινόμενες απαντήσεις από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2020 (ανανεώνεται συνεχώς).

Φέτος οι υποψήφιοι των ΓΕΛ δίνουν εξετάσεις και με το νέο σύστημα (εξέταση στο μάθημα της Κοινωνιολογίας αντί Λατινικών και απουσία συντελεστών βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων, οι διαφορές μεταξύ άλλων) και με το παλιό.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 19 Ιουνίου 2020 στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ακολουθούν, η εξέταση στη Φυσική στις 22 Ιουνίου 2020 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24 Ιουνίου 2020 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365