Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

20 ετών και αγνώριστος - Τον αναγνωρίζεται ?

Ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν

Φαίνεται ότι ακολουθεί το παράδειγμα πολλών ακόμα χρηστών στο Instagram και περνά την καραντίνα ανατρέχοντας σε φωτογραφίες και στιγμές από το παρελθόν του.


Ο Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα throwback από το 1998, όταν ήταν 20 ετών. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον διάσημο σχεδιαστή να ποζάρει με γυαλιά και με μαύρη μπλούζα, σχεδόν αγνώριστο.

Ο ίδιος σπούδασε σε μια μια από τις καλύτερες σχολές μόδας στον κόσμο το Fashion Institute Arnhem στην Ολλανδία και εξελίχθηκε σε ένα από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, με τις δημιουργίες του να έχουν φορεθεί από διάσημες κυρίες του εγχώριου και διεθνούς στερεώματος.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν του Αγγελου Μπράτη ενθουσίασε τους followers του σχεδιαστή, αφού μέσα σε τρεις ώρες συγκέντρωσε πάνω από 5 χιλιάδες like. Μπορεί το αγόρι στη φωτογραφία να μη θυμίζει και πολύ τον πετυχημένο άνδρα στον οποίο εξελίχθηκε 22 χρόνια αργότερα, ωστόσο το βλέμμα και το ιδιαίτερο στιλ είναι σίγουρα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν έως και σήμερα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365