Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Σέρρες: Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 22χρονο δικυκλιστή, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη διασταύρωση Μεσορράχης- Αμφίπολης, στις Σέρρες.



Ο 22χρονος που κινούταν προς Μεσοράχη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στο μεταλλικό στηθαίο, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

2 σχόλια:

  1. Στην Αριδαία κυκλοφορούν πολλά θορυβώδη μηχανάκια σίγουρα παράνομα. Τα παιδιά μας έδιναν πανελλαδικές , καμιά κατανόηση. Το πρωί πρέπει να σηκωθούμε απ τις 6 για τη δουλειά , καμιά κατανόηση. Εάν πετύχουμε κάποιον πατέρα απ απ αυτά τα τσογλανάκια , πρέπει εμείς να δείξουμε κατανόηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχεις..έίναι θέμα αστυνομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365