Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 23/6

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 23/06 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τι είναι ρεαλιστικό και τι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας; Μπορεί να χρειαστεί να αφήνετε «ψίχουλα» στην πορεία σας, για να επιστρέψετε από τον ονειρικό κόσμο! Για τους επόμενους πέντε μήνες ο νεφελώδης Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον 12ο Οίκο σας… Και η ζωή μπορεί να μοιάζει στην αίθουσα με τους καθρέφτες σε λούνα παρκ μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.
Από την θετική της οπτική, η συγκυρία ευνοεί μια βουτιά στα εσώψυχά σας και τη δημιουργική διεκδίκηση της πνευματικότητας. Από την άλλη πλευρά, ο θεός των θαλασσών είναι διαβόητος για τη σύγχυση ανάμεσα στο συναίσθημα και τα γεγονότα. Για να μην χαθείτε σε δαίμονες και φόβους, να κάνετε συχνό έλεγχο της πραγματικότητας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Προσέξτε περισσότερο τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, αγαπητοί Ταύροι! Αν και δεν αναμένετε ρωγμές στο περιβάλλον σας, ενδέχεται να προκύψουν.
Ο διαισθητικός Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στους ευαίσθητους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της κοινωνικότητας μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να αναθεωρήσετε τους κύκλους σας, στενούς και όχι.
Ίσως να ανακαλύψετε ότι έχετε εμπιστευθεί υπερβολικά, άτομα που τελικά μόνο απομυζούν την ενέργειά σας. Χωρίς να κάνετε δραματικές αποβολές, μπορείτε σταδιακά να τους απομακρύνετε από κοντά σας!

ζώδια σήμερα 23/06 Δίδυμοι

Οι επιλογές καριέρας μπορεί να προκύψουν από τις πιο αναπάντεχες πλευρές, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε αυτό θα συμβάλλει ο Ποσειδώνας της φαντασίας, που θα κινείται ανάδρομος στον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών μέχρι στις 28 Νοεμβρίου. Είναι καίριο για την ιδιοσυγκρασία σας να έχετε καθαρή οπτική για όσα λαχταράτε. Πρέπει να αναλύετε πολύ προσεκτικά το καθετί, γιατί πολλά δεν θα είναι όπως φαίνονται. Αλλά σε αυτό το διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε σε εγχειρήματα που παραμερίσατε. Με λίγες διορθωτικές κινήσεις, μπορείτε να πάρετε από αυτά μεγάλη ικανοποίηση. Αξιοποιήστε αυτή τη μείωση ταχυτήτων για να οραματιστείτε τη δουλειά των ονείρων σας ή να συνδεθείτε περισσότερο με την παρούσα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η αλλαγή πλανάται στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τις νομαδικές παρορμήσει σας, επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας: Θα βοηθήσει να κάνετε σημαίνουσες «εσωτερικές» διαδρομές. Η επίδραση αυτής της αναστροφής για τους επόμενους πέντε μήνες, θα σας στρέψει σε ουσιαστικές ενασχολήσεις. Είναι καιρός να ξεπεράσετε τα όρια που βάζετε οι ίδιοι στον εαυτό σας… Να ασχοληθείτε με το σύνολο και τη βελτίωση του κόσμου!

ζώδια σήμερα 23/06 Λέων

Ετοιμαστείτε για μια βαθιά βουτιά μέσα σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο διαισθητικός Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας του μυστηρίου και της σαγήνης, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Αυτή η ετήσια αναστροφή, τραβάει την κουρτίνα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Αξιοποιήστε τη για να ξεκαθαρίσετε τους όρους όλων των συμπράξεών σας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι ομιχλώδης, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για εγχειρήματα ή εφήμερες ερωτικές επαφές… Καλύτερα να ερευνάτε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεσμευτείτε για κάτι

ζώδια σήμερα Παρθένος

Θα κάνετε βήματα προσέγγισης ή απομάκρυνσης, αγαπητοί Παρθένοι; Ο ευαίσθητος Ποσειδώνας ξεκινά τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του, στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Να είστε σε επαγρύπνηση για όσα φωτιστούν, που ίσως διέφευγαν της οπτικής σας ως τώρα. Ειδικά για τις στενές σας συμπράξεις, θα πρέπει να καταλήξετε αν παραμένετε ή είναι καιρός να τους κάνετε αλλαγές. Χειριστείτε με ψυχραιμία κάθε συγκυρία, γιατί η φύση σας της προσφοράς μπορεί να αγγίζει τα όριά της!

ζώδια σήμερα 23/06 Ζυγός

Πόσο υγιείς είναι οι καθημερινές σας συνήθειες, αγαπητοί Ζυγοί; Ο διακριτικός Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας! Σας δίνει μια πεντάμηνη περίοδο για να επιθεωρήσετε τις πρακτικές σας και να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις. Μειώστε την ταχύτητά σας και ακούστε το σώμα, το μυαλό και την καρδιά σας. Διευρύνετε τη σκέψη σας και στραφείτε στη μείωση του άγχους και την αποφυγή επίπονων υποχρεώσεων. Δεν έχετε κανένα λόγο να πιέζεστε, σε σημείο να εξουθενώνεστε. Αν αντιληφθείτε την πληθώρα των επιλογών σας, θα κάνετε πολλούς ειλικρινείς διαλόγους με τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι πιθανό να μην μπορείτε να κινηθείτε «μυστικά» μέχρι τις 28 Νοεμβρίου… Ο Ποσειδώνας του μυστηρίου και των ψευδαισθήσεων, γυρίζει ανάδρομος στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου αλλά και της φήμης! Προετοιμαστείτε να περάσετε από όλη την γκάμα των συναισθημάτων, καθώς οι εντάσεις θα φτάνουν συχνά στο ζενίθ και το ναδίρ – εναλλάξ. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα πρέπει να δώσετε για να λάβετε… Άρα πρέπει να ρισκάρετε και να δείξετε την ευάλωτη πτυχή σας. Ωστόσο, μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί κάποια όρια έχουν τεθεί για συγκεκριμένους λόγους!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Προβλήματα στο οικιακό περιβάλλον, αγαπητοί Τοξότες; Χρεώστε τα στον ευγενικό Ποσειδώνα, που θα κινείται ανάδρομος στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού για πέντε εβδομάδες! Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με τα άτομα του στενού σας κύκλου, καθώς οι σχέσεις μπορεί να φτάσουν σε σημείο αλληλεξάρτησης. Όλοι θα είναι πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, γι’ αυτό να εμμένουν σε όσες ανάγκες ή απαιτήσεις τους δεν ικανοποιούνται. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να μιλήσετε ειλικρινά με τους δικούς ανθρώπους. Μπορείτε να νιώσετε όλοι καλύτερα, χωρίς να κάνετε υπερβολικές θυσίες!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Επιστρατεύστε την ετοιμότητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο τολμηρός Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, στον 3ο Οίκο σας της φιλίας και των κοινοτικών επαφών. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να αλλάξει, καθώς θα δείτε κάποια άτομα υπό διαφορετικό φως… Και ίσως αποφασίσετε να απαλλαγείτε από κάθε ενεργειακό «βαμπίρ» ή απαισιόδοξο του περιβάλλοντός σας. Αυτό δεν σας κάνει σνομπ ή ψηλομύτες, αποτελεί μέτρο καλύτερης αξιοποίησης του προσωπικού σας χρόνου!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Τα οικονομικά θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο μεγαλόκαρδος Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη σας των χρημάτων και σας καλεί να μελετήσετε τις δαπάνες σας. Καλό είναι να παραμένετε αισιόδοξοι για τις εισπράξεις… Αλλά αν ξοδεύετε πριν λάβετε, έχετε έτοιμη τη συνταγή της δυσχέρειας. Είναι καιρός να περιορίσετε λίγο τον ιδεαλισμό και να αξιολογήστε ρεαλιστικά τα δεδομένα σας. Αν έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι επιπλέον που θα επιφέρει έσοδα, να την αδράξετε αμέσως

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι ψυχής! Ο προσαρμοστικός και συγκυβερνήτης σας Ποσειδώνας, αρχίζει την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο. Αποτελείτε τους χαμαιλέοντες του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να σας κατατάξει κάπου. Αλλά όσον αφορά εσάς τους ίδιους, έχετε τώρα την ευκαιρία να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου ζωής σας. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας, της ψυχολογίας και της σοφίας σας. Μέχρι την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 28 Νοεμβρίου, μπορείτε να έχετε δημιουργήσει μια καινούργια εκδοχή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365