Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Εύβοια: Η αστυνομία σταμάτησε το πανηγύρι κι επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ (VIDEO)

Ο έλεγχος απέδειξε ότι υπήρχαν παραβάσεις

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν το "παρών" σε πανηγύρι που διοργάνωσε κατάστημα στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στην Εύβοια.



Όπως γράφει το eviathema.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και την ώρα που το κέφι είχε φουντώσει, έφτασε για έλεγχο η αστυνομία.

Ο έλεγχος απέδειξε ότι υπήρχαν παραβάσεις, με συνέπεια το κλιμάκιο της Αστυνομίας να διακόψει το πανηγύρι, να αναστείλει τη λειτουργία του καταστήματος και να βεβαιώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ, αναφέρει το eviathema.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365