Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο δικηγόρος της 33χρονης πήρε δώρο στην Μαρκέλλα και προκάλεσε αντιδράσεις (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση

Σε μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις και αρκετά αρνητικά σχόλια προχώρησε ο δικηγόρος της 33χρονης, που απήγαγε την ανήλικη από την Τούμπα, Βασίλης Νουλέζας.



Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο facebook, αγόρασε μία σχολική τσάντα για την 10χρονη, δηλώνοντας ευσυγκίνητος. «Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» ανέφερε το σχόλιο του κ. Νουλέζα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επικρίνουν την πράξη του.

«Πρέπει να ντρέπεσαι που επιλέγεις να βγάλεις λεφτά σε βάρος ενός κακοποιημένου παιδιού είσαι απλώς ένα σκουπίδι και τίποτα παραπάνω άθλιε ανθρωπάκο ντροπή τον γονέων σου ελπίζω ο θεός να μην σου έχει δώσει το υπέρτατο δώρο να είσαι πατέρας γιατί δεν το αξίζεις μαλάκα» σχολίασε ένας χρήστης του facebook κάτω από την ανάρτηση του δικηγόρου. Ακολούθησαν κι άλλα αντίστοιχα σχόλια.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Νουλέζα:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365