Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις της 35χρονης

Συγκεκριμένα στο φως έρχεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την κατηγορούμενη λίγο πριν τηλεφωνήσει στην εταιρία ταξί

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι. Η αστυνομία είχε βάλει στο κάδρο την φερόμενη ως δράστη και κάμερες ασφαλείας την συνέλαβαν την προηγούμενη της επίθεσης με το ίδιο σακίδιο στην πλάτη.



Συγκεκριμένα στο φως έρχεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την κατηγορούμενη λίγο πριν τηλεφωνήσει στην εταιρία ταξί. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών στην εντατική έρευνα που έκαναν τις πρώτες μέρες «είδαν» την κατηγορούμενη χωρίς παλτό να περπατά στην λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για την πιο καθαρή εικόνα της 35χρονης που έχει καταγραφεί και είναι στις 19 Μαΐου, την προηγούμενη μέρα της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Στο βίντεο διακρίνεται η φερόμενη ως δράστης της επίθεσης να περπατά και ένα έχει ένα σακίδιο στην πλάτη. Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα βρίσκεται το παλτό που έβαλε στη συνέχεια για να μεταμφιεστεί, αλλά και να προστατευτεί από την εκτόξευση του υγρού μήπως αυτό γύριζε «πίσω». Είναι η στιγμή που τηλεφωνεί στην εταιρία ταξί.

Παράλληλα στο φως έρχονται και οι συνομιλίες που είχαν το θύμα με τον άνδρα που αποτέλεσε το μήλο της έριδος όσον αφορά στην υπόθεση. Μάλιστα η Ιωάννα δεν φαίνεται να έχει κάνει το παραμικρό στην 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση.

Σε μηνύματα που έχει ανταλλάξει με πρωτοβουλία του φίλου της φερόμενης ως δράστιδος εκεί η Ιωάννα την υπερασπίζεται! Σε αυτά η Ιωάννα του λεει ότι είναι καλό κορίτσι, ότι τον διέγραψε από φίλο στο Facebook και ότι δεν ήθελε να έχει καμιά ανάμειξη στην υπόθεση.


Όλο το σημείωμα της 35χρονης – «Θα φύγω από την ζωή του ή θα με διώξει;»

Στο μεταξύ το σύνολο του ιδιόχειρου σημειώματος της 35χρονης, που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, απόσπασμα του οποίου περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα αποκάλυψε σήμερα το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της.


Όπως ανέφερε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο. 

Από την εξέταση του 40χρονου, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365