Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο - Ξεσπά η μητέρα της 37χρονης: Η κόρη μου ήταν ένας άγγελος

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας ξεσπά όταν μιλά για τον άδικο χαμό της κόρης της

“Θρηνώ το παιδί μου. Θρηνώ τον χαμό της κόρης μου. Ο πόνος που βιώνουμε είναι τεράστιος. Ήταν καλό παιδί, ένας άγγελος”, λέει στη Realnews η μητέρα της 37χρονης Χριστίνας, που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές Αρχές στο νησί αποδύονται σε έναν αγώνα για τον εντοπισμό των εκτελεστών του μαφιόζικου χτυπήματος, την περασμένη Τρίτη, στον Άγιο Σώστη.


Η μητέρα της άτυχης γυναίκας ξεσπά όταν μιλά για τον άδικο χαμό της κόρης της, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρεται στα τρία αγαπημένα εγγονάκια της, που έμειναν ορφανά. Μοναδική παρηγοριά για την κ. Καίτη είναι ότι ο σύζυγος της κόρης της είναι ζωντανός και θα μπορέσει να μεγαλώσει τα εγγόνια της. “Ευτυχώς, ο γαμπρός μου είναι καλά. Γλίτωσε. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι ζωντανός για να φροντίσει τα παιδιά. Τουλάχιστον τα εγγονάκια μου θα μεγαλώσουν μαζί του. Τα παιδιά έμαθαν για τη μητέρα τους. Συνέχεια ζητούν να δουν τη μαμά τους”, είπε η κ. Καίτη στην Realnews.

Οι δύο δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου στο ζευγάρι στην περιοχή του Άγιου Σώστη και πυροβόλησαν εν ψυχρώ την 37χρονη ενώ βρισκόταν επάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο σύζυγός της. Οι δολοφόνοι οδηγούσαν λευκή μηχανή, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από 45άρι πιστόλι, οι οποίοι έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση. Από την επίθεση η άτυχη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί προκύπτει ότι οι δολοφόνοι είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου τις προηγούμενες μέρες, ώστε να προετοιμαστούν και να στήσουν το καρτέρι θανάτου στον επιχειρηματία και στη σύζυγό του. Άλλωστε, οι αστυνομικοί θεωρούν πως η δολοφονία της συντρόφου του 53χρονου δεν είναι “παράπλευρη απώλεια”, καθώς οι δράστες ήθελαν νεκρούς και τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365