Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 55χρονος κρεμάστηκε από μπασκέτα

Τον άνδρα βρήκε νεκρό μέλος της διοίκησης της ομάδας
Τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο έδωσε ένας 55χρονος στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με το thestival.gr, o άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μία μπασκέτα στο κλειστό γήπεδο του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, στην περιοχή των Συκεών. Τον άνδρα βρήκε νεκρό μέλος της διοίκησης της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 55χρονος βοηθούσε την ομάδα ως φροντιστής του γηπέδου. Ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365