Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Έβαλε φωτιά σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας γιατί πίστευε ότι το 5G συνδέεται με τον κοροναϊό

Τελικά κατέληξε στην φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 47χρονος άντρας καθώς φωτιά σε μεγάλο κατάστημα τηλεφωνικής εταιρείας στο Λίβερπουλ της Αγγλίας καθώς πίστευε ότι έτσι καταπολεμά την νέα τεχνολογία του 5G.


Σύμφωνα με το BBC, ο 47χρονος Μάικλ Γουίτι ο οποίος είχε ομολογήσει ότι ήταν ένοχος για τον εμπρησμό, καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 3 ετών, μέσω τηλεδιάσκεψης του τοπικού Δικαστηρίου. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, στον τόπο όπου είχε προηγηθεί η φωτιά, βρέθηκαν 2 καμένα γάντια και ένας πυροσβεστήρας, που αργότερα ταυτοποιήθηκαν μέσω εξέτασης DNA ότι ανήκαν στον ίδιο.

Στο ιστορικό του κινητού του Γουίτι, οι αρχές βρήκαν πολλές αναζητήσεις σχετικά με τις θεωρίες συσχετισμού της τεχνολογίας 5G με τον κοροναϊό, στις οποίες πίστευε και ο ίδιος.

Ο Γουίτι είναι πατέρας 3 παιδιών και μέχρι πρόσφατα διεύθυνε χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο JohnLennon της πόλης Λίβερπουλ.

Το κόστος που προκάλεσε στο κατάστημα υπολογίζεται ότι είναι 10.000 με 15.000 χιλιάδες λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365