Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Επίδομα 800 ευρώ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις επιχειρήσεις

Νέο επίδομα στους ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις

Μια ακόμα ευκαιρία έχουν οι επιχειρήσεις που δεν έκαναν μέχρι σήμερα αιτήσεις για να χορηγηθεί επίδομα 800 ευρώ στους εργαζομένους τους.Η τροποποίηση αφορά το επίδομα 800 ευρώ που τέθηκε αρχικά σε ισχύ για το διάστημα που ξεκινούσε στις 17 Μαρτίου 2020 και είχε διάρκεια 45 ημερών -δηλαδή 534 ευρώ που αντιστοιχούν σε 30 ημέρες.

Με νέα ΚΥΑ που συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας τροποποιήθηκε η παράγραφος 1 του άρθρου 3 και προστέθηκε η φράση ότι ο εργοδότης «δύναται να υποβάλει εκ νέου αίτηση μέχρι και την 19η Ιουνίου 2020».

Νέο επίδομα στους ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις

Την ίδια στιγμή, με ΚΥΑ «κλείδωσε» ότι θα δοθεί νέο επίδομα στους ελεύθερους επαγγελματίες, σε ατομικές επιχειρήσεις και συμπλοιοκτησίες για τον μήνα Μάιο. Το επίδομα θα είναι ύψους 534 ευρώ για όσους παρέμειναν πληττόμενοι και μετά τις 18 Μαΐου 2020 και 300 ευρώ για όσους ήταν στη λίστα των πληττόμενων μέχρι τις 18 Μαΐου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365