Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ανοίγουν από σήμερα οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης- Τι άλλο επαναλειτουργεί

Όπως είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μέχρι την 1η Ιουλίου, ολοκληρώνεται με ελάχιστες εξαιρέσεις η επανεκκίνηση της οικονομίας μας

Από σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, επιστρέφουν στην εργασία τους 89.000 εργαζόμενοι δηλαδή το 13% των εργαζομένων που είχαν τεθεί σε αναστολή με κρατική εντολή και επαναλειτουργούν 63.000 επιχειρήσεις δηλαδή το 24% των επιχειρήσεων που είχαν τεθεί σε αναστολή.



Όπως είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μέχρι την 1η Ιουλίου, ολοκληρώνεται με ελάχιστες εξαιρέσεις η επανεκκίνηση της οικονομίας μας. Ο ίδιος προσέθεσε ότι προηγούμενο επανεκκίνησης μετά από υγειονομική κρίση δεν έχει ξαναϋπάρξει στη σύγχρονη ιστορία και επομένως κάθε βήμα μελετήθηκε πολύ».

Από σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου επιτρέπεται :

- η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους
- η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία
- η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο
- η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις,
- οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήριο, και
- οι υποστηρικτικές δραστηριότητες για τις τέχνες του θεάματος.

1 σχόλιο:

  1. κοντά σ αυτό θα πούμε και μια αλήθεια: Είναι να γελάς να βλέπεις κόσμο να κάνει σαν τρελός να πάρει το επίδομα.Χαλαρώστε αδέρφια.Αν φτάσαμε να δούμε αν μπήκε το επίδομα είμαστε για αλλού.Τα επιδόματα είναι για μια ώρα ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365