Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ευθύμης Ζησάκης: Η πανέμορφη ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας»

«Το τέλος του 2019 προς το 2020 μου έφερε έναν άνθρωπο εξαιρετικό, που πάνω απ' όλα θαυμάζω και στηρίζω και χαίρομαι πάρα πολύ και τον προσέχω σαν πολύτιμο πετράδι», είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ο Ευθύμης Ζησάκης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητα της νέας συντρόφου του.


Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Real Life, ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ερωτευμένος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλη από την όμορφη ηθοποιό Χρύσα Παπαλελούδη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας», στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί και εκείνη συμπράττει, κλέβοντας τις εντυπώσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365