Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Γεωργία Βρανά: Το τατουάζ της τραγουδίστριας σε σημείο που αναστατώνει!

Η Γεωργία Βρανά έχει και πολλούς followers στο Instagram

Στην περίπτωση της Γεωργίας Βρανά δεν ισχύει το «Και από φωνή… κορμάρα», διότι η Κύπρια τραγουδίστρια διαθέτει και φωνή και κορμί!


Είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού πενταγράμμου, με σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της.

Η Γεωργία Βρανά έχει και πολλούς followers στο Instagram. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργητική και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της ή επαγγελματικές.

Ωστόσο, αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων – πέρα από το εντυπωσιακό της κορμί – είναι το μεγάλο τατουάζ της. Πρόκειται για μία ονειροπαγίδα, ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια της αρέσουν πολύ τα τατουάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365