Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αυτός θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού

Διαβάστε παρακάτω:


Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αφού μέσα σε έναν χρόνο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά. Η αρχική έλξη δυνάμωσε και παγιώθηκε σε μία σχέση ζωής, η οποία σύντομα θα επισφραγιστεί από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.


Μπορεί τα επαγγελματικά τους πλάνα να άλλαξαν άρδην, αλλά τόσο η γλυκιά αναμονή για το μωρό όσο και για τα σχέδια για τον επικείμενο γάμο τους, γεμίζουν και τους δύο μόνο με ευτυχία. Όσον αφορά για τον κουμπάρο του ζευγαριού έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον καλό τους φίλο Άγγελο Μπούρα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, ο Άγγελος είναι ο άνθρωπος που έφερε κοντά τους δύο ηθοποιούς, ενώ και η πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι είχε γίνει στα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός διατηρεί μακροχρόνια φιλία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ενώ πέρυσι συμπρωταγωνιστούσε με τη Λένα Δροσάκη στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient express».

«Είμαι 43 χρονών και βρήκα τον άνθρωπό μου. Κάποια στιγμή θα σε βρει το καλό. Δύσκολα θα εκφραστώ, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφα. Τη θαυμάζω και τη θαύμαζα και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί, αλλά το εύχομαι για το μέλλον. Νομίζω πως θα θέλει και εκείνη. Η γνωριμία μας έγινε μέσω φίλου, αυτά προκύπτουν... Είναι η γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το 2020 τους βρήκε αγκαλιά, με τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης να κορυφώνει την ευτυχία τους. Η Λένα Δροσάκη διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης και ανυπομονεί να έρθει ο Αύγουστος... Μαζί της μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του παιδιού τους και ο Αλέξανδρος, ο οποίος, αν και είχε προτάσεις για θέατρο το καλοκαίρι, αποφάσισε να απέχει προκειμένου να βρίσκεται δίπλα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365