Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Παραδέχθηκε ότι την τεμάχισε, αλλά αρνείται ότι την σκότωσε

Αποκαλύψεις για την υπόθεσης εξαφάνισης μιας 40χρονης

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην λύση της υπόθεσης εξαφάνισης μιας 40χρονης τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη από τον Δεκέμβριο του 2018. Πριν λίγες μέρες συνελήφθη ο 38χρονος φίλος της με κατηγορίες ανθρωποκτονίας, ωστόσο ο ίδιος σήμερα απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε ότι την σκότωσε. Παρ’ όλα αυτά παραδέχθηκε ότι την τεμάχισε για να εξαφανίσει το πτώμα της επειδή φοβήθηκε.



Ο 38χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ προηγουμένως συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έχει αναπηρία 82% καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και φέρει προσθετικό μέλος στα κάτω άκρο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αναφέροντας ότι η γυναίκα εξέπνευσε συνεπεία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, ενώ παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το σώμα και έκαψε τα κομμάτια στη σόμπα του σπιτιού του επειδή φοβήθηκε, λέγοντας μάλιστα, ότι χρησιμοποίησε ένα κοπίδι για τον τεμαχισμό.

Η 40χρονη γυναίκα που έμενε στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Δεκέμβριο του 2018και καθώς δεν είχε συγγενείς ή γονείς δεν την αναζήτησε κανείς, εκτός από έναν αστυνομικό γείτονα της ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Η εμπλοκή του 38χρονου στην υπόθεση προέκυψε ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της 40χρονης και διαπιστώθηκε πως αντάλλαξαν κλήσεις ενώ διαπιστώθηκαν συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα της εξαφανισμένης γυναίκας, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ η ίδια δεν διέθετε αυτοκίνητο.

Καταθέτοντας στην αστυνομία, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως έκαναν ενδοφλέβια χρήση κοκαΐνης, η γυναίκα εξέπνευσε ενώ στη συνέχεια ο ίδιος εξαφάνισε τη σορό.

Από τη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος έκανε έρευνες στο διαδίκτυο για το τι γίνεται με το σώμα όταν πεθαίνει ο άνθρωπος και για το πώς προχωράει η σήψη του ανθρώπινου σώματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει και αγορές ποσότητας φωτιστικού οινοπνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365