Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Φρίκη: Κατακρεούργησε τη σύζυγό του με μπαλτά και σπαθί σαμουράι

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη
Μία 57χρονη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμα της στο Δουβλίνο.


Σύμφωνα με το irishpost.com η Jean Eagers άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή μέσα στο σπίτι της στην πόλη Blanchardstown. Το The Irish Independent αναφέρει ότι ο 60χρονος σύζυγός της θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο γιος του ζευγαριού ήταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης και έσπευσε να ζητήσει βοήθεια. Η 57χρονη η οποία έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα από μπαλτά και από σπαθί σαμουράι βρήκε φρικτό θάνατο.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες και το κίνητρο της δολοφονίας της 57χρονης.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365