Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Μακιγιάρισε την μικρή Μαρκέλλα και άρχισε να την φωτογραφίζει – Σεξουαλικά τα κίνητρα της αρπαγής

Έβαψε και φωτογράφισε την 10χρονη

Όσο περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, για την ανατριχιαστική υπόθεσης της μικρής Μαρκέλλας, τόσο περισσότερο πείθονται οι αστυνομικοί ότι για μία αρπαγή με σεξουαλικά κίνητρα και πρωταγωνίστρια την 33χρονη που συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της.



Βέβαια, ακόμα, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ήταν μόνη ή αν είχε συνεργούς…

Οι κατηγορίες σε βάρος της

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων για να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

Έβαψε και φωτογράφισε την 10χρονη – Ψάχνουν τις φωτογραφίες

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Το χρονικό της εξαφάνισης και οι αποκαλύψεις που συγκλόνισαν τη χώρα

Η δεκάχρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε ενώ γυρνούσε στο σπίτι με έναν συμμαθητή της. Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, την φώναξε μία γυναίκα κοκκινομάλλα, με το όνομά της. Το κορίτσι την πλησίασε, έφυγαν μαζί και… εξαφανίστηκε.

Μετά από αναζητήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τελικά το κορίτσι βρέθηκε 44 ώρες μετά, να περιπλανιέται μόνο του και ζαλισμένο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Όπως αποκαλύφθηκε, κάποιοι του είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες…

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι την παραλία της Κατερίνης. Εκεί, μετά από ημέρες ερευνών, κατάφεραν να συλλάβουν την “κοκκινομάλλα”, για την οποία μίλησε και η ίδια η Μαρκέλλα στους αστυνομικούς.

Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για μία πρώην γειτόνισσα της Μαρκέλλας που μάλιστα είναι και η ίδια μητέρα.

Μετά τη σύλληψή της, η γυναίκα ομολόγησε τα σεξουαλικά κίνητρα της αρπαγής ενώ μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα έκανε όλα αυτά μόνη της ή αν υπάρχουν συνεργοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365