Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Σέρρες: Προφυλακίστηκαν ο παππούς κι ο θείος του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Χθες, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, οι δύο άντρες συνελήφθησαν μαζί με την ανήλικη αδερφή του βρέφους, η οποία αφέθηκε ελεύθερη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο παππούς και ο θείος του βρέφους 12 μηνών, που βρέθηκε νεκρό ξημερώματα Παρασκευής σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ θα παραμείνουν στη φυλακή μέχρι την Τρίτη, όταν και θα απολογηθούν ξανά.

Χθες, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, οι δύο άντρες συνελήφθησαν μαζί με την ανήλικη αδερφή του βρέφους, η οποία αφέθηκε ελεύθερη. Αναφορικά με τους γονείς του άτυχους βρέφους, πρόκειται για Ρομά που σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκλειστοι σε φυλακές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επιμέλεια του βρέφος και της αδερφής του είχαν αναλάβει θείοι της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι την προσεχή Δευτέρα , θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία, όπου αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στις συνθήκες θανάτου του μικρού παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365