Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Μόλις η μητέρα έμαθε για την κακοποίηση της κόρης της έγινε το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν ενδείξεις έντονης παρενόχλησης από την πλευρά του πατέρα προς την κόρη

“Ήταν μια πράξη που έγινε εν βρασμώ. Δεν το είχαν προαποφασίσει…” είπε ο δικηγόρος των δύο γυναικών που έχουν παραδεχθεί το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη.


Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων, Ιάκωβος Ψωμιάδης, τόνισε συγκεκριμένα, πως οι δύο γυναίκες αποδέχτηκαν την πράξη τους και μένει να φανεί ο ρόλος που είχε η καθεμιά στο έγκλημα.

«Η θέση που έχουν οι εντολείς μου είναι ότι επί σειρά ετών κακοποιούνταν συστηματικά και σεξουαλικά και σωματικά».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν δημόσια έγγραφα και καταγγελίες που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν ενδείξεις έντονης παρενόχλησης από την πλευρά του πατέρα προς την κόρη. Την Κυριακή, εξομολογήθηκε στη μητέρα της το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια και δυστυχώς έφτασαν σε αυτήν την απονενοημένη πράξη».

Η 18χρονη κόρη του 49χρονου οδηγού ταξί και η 45χρονη μητέρα της φέρονται να μαχαίρωσαν 15 φορές τον άνδρα στο λαιμό και στο πρόσωπο, μέσα στην κρεβατοκάμαρά του. Τον άνδρα βρήκε νεκρό ο γιος του, το βράδυ της Κυριακής, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι δύο γυναίκες φέρονται πως ανέφεραν στην εισαγγελέα ότι υπέφεραν στα χέρια του 49χρονου για χρόνια και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε από τους αστυνομικούς πεταμένο σε φρεάτιο, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, περιοχή αντίθετη από τον Εύοσμο όπου έγινε το έγκλημα. Η εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Πηγή: MEGA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365