Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Έτσι γλίτωσε ο Πούτιν από τον κοροναϊό: Έφτιαξαν τούνελ απολύμανσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τούνελ μπαίνουν μόνο όσοι συναντούν τον Ρώσο πρόεδρο

Ένα ειδικό τούνελ απολύμανσης, από το οποίο υποχρεώνονται να περνούν όσοι επισκέπτονται τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην κατοικία έξω από τη Μόσχα, στήθηκε για την προστασία του Ρώσου προέδρου από τον κοροναϊό.



Το ειδικό αυτό τούνελ κατασκευάστηκε από ρωσική εταιρεία που έχει την έδρα της στην πόλη Πέντζα και τοποθετήθηκε στην επίσημη κατοικία του Πούτιν στο Νόβο Ογκάριοβο έξω από τη Μόσχα, που επιστρέφει πάντως σταδιακά σε κάποιας μορφής κανονικότητα με την άρση ορισμένων ακόμη περιοριστικών μέτρων.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA, διακρίνονται άνθρωποι με μάσκες να περνούν από το τούνελ και να ψεκάζονται με απολυμαντικό από την οροφή και τα τοιχώματά του. Το απολυμαντικό αυτό είναι, σύμφωνα με το RIA, ένα εκνέφωμα ειδικού υγρού που καλύπτει τα ρούχα των διερχομένων από το τούνελ και τα τυχόν ακάλυπτα μέρη του σώματος.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ είχε πει τον Απρίλιο ότι όσοι συναντούν διά ζώσης τον Ρώσο πρόεδρο υποβάλλονται προηγουμένως σε διαγνωστικές εξετάσεις για τον κοροναϊό, ενώ ο ίδιος ανακοίνωσε έναν μήνα αργότερα, στις 12 Μαϊου ότι είχε μολυνθεί.

Πάνω από μισό εκατομμύριο κρούσματα του κοροναϊού έχουν καταγραφεί στη Ρωσία, τρίτος υψηλότερος αριθμός στον κόσμο μετά τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, ενώ έχουν χάσει τη μάχη με την Covid-19 περισσότεροι από 7.000 ασθενείς μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που όμως αμφισβητούν ορισμένοι.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365