Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στα κόκκινα στο πλευρό του Χάρι (ΦΩΤΟ)

Το μακρύ φόρεμα κόστισε 1295 λίρες

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο για το Mountbatten Festival of Music. Οι θεατές σηκώθηκαν και χάρησαν ένα θερμό χειροκρότημα στο ζευγάρι. Η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή. Επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα και όλα της τα αξεσουάρ ήταν επίσης κόκκινα.


Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε την επίσημη στολή του και τα μετάλλια. Είναι η τελευταία φορά που ο Δούκας θα παρευρεθεί σε εκδήλωση με την επίσημη ιδιότητά του ως μέλος του Βασιλικού Στρατού.

Η Δούκισσα ήταν απαστράπτουσα και δεν σταματούσε να χαμογελάει. Το μακρύ φόρεμα κόστισε 1295 λίρες και είναι Safiyaa, ενώ οι κόκκινες γόβες Aquazurra. Τα σκουλαρίκια της ήταν επίσης σε μια βαθιά απόχρωση του κόκκινου.






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365