Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ζήλευε την πρώην γυναίκα του και έβαλε το κεφάλι της στον κάδο απορριμμάτων

Ενδοοικογενειακή βία

Ένοχος κρίθηκε ένας 55χρονος Βολιώτης, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρώην συζύγου του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.


Η υπόθεση αφορούσε επεισόδιο που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στον Βόλο τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας ζήλευε που τη γυναίκα του την πήγαινε στη δουλειά ένας συνάδελφός της, με αποτέλεσμα να μαλώσουν, να την πιάσει από τα μαλλιά και να βάλει το κεφάλι της στον κάδο απορριμμάτων, ενώ της έλεγε ότι θα πεθάνει αναφέρει το magnesianews.gr.

Ο κατηγορούμενος από τον Βόλο εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και η πρώην σύζυγός του κατέθεσε ως μάρτυρας, λέγοντας ότι, ενώ ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι έχει πρόβλημα με τον αυχένα, της έβαλε το πρόσωπο στον κάδο, με αποτέλεσμα η ίδια να τρομοκρατηθεί για τη ζωή της.

Eπίσης η γυναίκα είπε ότι με αυτή του την κίνηση ο 55χρονος επιδείνωσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητα τα φάρμακα 10 μήνες μετά το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365