Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Ταμείο Αρωγής για τον Covid-19

Μέχρι στιγμής, το ποσό της οικονομικής βοήθειας που έχει χορηγηθεί ξεπερνά τα 250.000 δολάρια

Στο πλευρό των οικονομικά ευπαθών κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού στέκεται η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία προχώρησε στη σύσταση Ειδικού Ταμείου Αρωγής για τον Covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βοήθεια δεν περιορίζεται στην ελληνοαμερικανική κοινότητα, αλλά προσφέρεται χωρίς διακρίσεις σε όποιον κάτοικο των ΗΠΑ τη ζητήσει.



«Προς τους πιστούς μας απευθύνω μία πρόσκληση και παράκληση: αυτή είναι η Εκκλησία σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους μας, αυτή είναι η διακονία μας. Ενισχύστε τις αδελφές και τους αδελφούς σας συνεισφέροντας οποιοδήποτε ποσό, ανεξάρτητα από το αν είναι μεγάλο ή μικρό. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στο Ταμείο Αρωγής, μπορούν να το κάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.goarch.org/covid19/donate», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στο μήνυμα του προς τους πιστούς.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή

Το Αρχιεπισκοπικό Ταμείο Αρωγής για τον Covid-19 εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η Ιερά Αρχιεπισκοπή για να στηρίξει όσους επλήγησαν από τον κορονοϊό και αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Μέχρι στιγμής, το ποσό της οικονομικής βοήθειας που έχει χορηγηθεί ξεπερνά τα 250.000 δολάρια, ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ενδέχεται να διπλασιαστεί, αγγίζοντας το ποσό του μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Όσοι χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να επισκεφθούν και να υποβάλλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.goarch.org/covid19relief.

1 σχόλιο:

  1. Τέτοια εκκλησία θελουμε.Να λέει αλήθειες και όχι υποκρισιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365