Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Το ειρωνικό σχόλιο στο Facebook και η ερωτική αντιζηλία – Αυτή είναι η βασική ύποπτη

Δυο γυναίκες με σχεδόν την ίδια ηλικία πρωταγωνίστριες μιας υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα

Αυτό είναι το σπίτι της 35χρονης που θεωρείται βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ποιες ήταν οι σχέσεις των δυο γυναικών και τι όπλισε το χέρι της γυναίκας που θεωρείται η κύρια ύποπτη. Η περούκα, η τηλεκάρτα και η καμπαρντίνα που βρήκαν οι αστυνομικοί.

 
Δυο γυναίκες με σχεδόν την ίδια ηλικία πρωταγωνίστριες μιας υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα. Μια γυναίκα 34 ετών το θύμα και μια γυναίκα 35 ετών η βασική ύποπτη για μια επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο που σημάδεψε την άλλη γυναίκα για όλη της την ζωή. Και μια τρίτη γυναίκα η οποία δεν έχει καταθέσει ακόμα η οποία θεωρείται ότι έχει ρόλο – κλειδί στην υπόθεση.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν τελικά αποδειχθεί ότι η 35χρονη είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, το χέρι της οπλίστηκε εξαιτίας μιας ερωτικής αντιζηλίας. Ότι δηλαδή η 35χρονη θεωρούσε πως η Ιωάννα στεκόταν εμπόδιο στην σχέση της με έναν άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί «πιάστηκαν» από ένα ειρωνικό σχόλιο που είχε κάνει η 35χρονη σε ανάρτηση στο Facebook της 34χρονης Ιωάννας μια ημέρα μετά το αίτημα φιλίας που είχε κάνει το θύμα στον εργοδότη της 35χρονης με τον οποίο φέρεται να είχε μια περιστασιακή σχέση η ύποπτη.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα αλλά και δυο ώρες μετά είχε κλειστό το κινητό της, στοιχείο που σας είχε αποκαλύψει το newsit.gr μέσα από τα ρεπορτάζ του, οι αστυνομικοί επικέντρωσαν τις υποψίες τους και τις έρευνες στο πρόσωπο αυτό.

Οι δυο γυναίκες οι οποίες έχουν καταγωγή από τον ίδιο νομό, γνωρίζονταν. Και μάλιστα γνωρίζονταν μέσα από το εργασιακό τους περιβάλλον. Η 35χρονη εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες σε δικηγορικό γραφείο το οποίο είναι κοντά στην ασφαλιστική εταιρεία που εργάζεται η Ιωάννα και μάλιστα υπάρχει και συνεργασία μεταξύ τους.

Οι δυο γυναίκες είχαν και επαφή μέσω των social media και μάλιστα διαδραστική. Με απλά λόγια έκαναν like η μια στην άλλη σε αναρτήσεις τους. Και όχι μόνο αυτό. Όπως αποκάλυψε το newsit.gr ο κύκλος των επαφών τους φαίνεται να ήταν ευρύτερος καθώς άτομα με το ίδιο επίθετο με την 35χρονη είχαν επαφές με την 34χρονη Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι στις μέχρι στιγμής έρευνες και στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου και μάλιστα παρουσία της έχουν βρει μια τηλεκάρτα, μια περούκα και μια καμπαρντίνα προσπαθούν να αποσπάσουν από την γυναίκα μια λέξη που θα την ενοχοποιεί. Όμως, αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Η νεαρή γυναίκα, κάτοικος Ζωγράφου, προσήχθη το πρωί της Πέμπτης (11/06/2020) την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της και από εκείνη την ώρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν αρχικά στην υποδιεύθυνση της κρατικής ασφάλειας και στην συνέχεια επέστρεψαν μαζί της στο σπίτι της όπου έγιναν έρευνες.

Δεν είχε δώσει δικαιώματα – Μένει με τον αδερφό της

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής που μίλησε στο newsit.gr και μάλιστα μένει στην ίδια πολυκατοικία με την 35χρονη, οι αστυνομικοί έφτασαν το πρωί περίπου στις οκτώ στο σημείο και την προσήγαγαν. Όπως είπε ακόμα η 35χρονη μένει στην πολυκατοικία με τον αδερφό της.

Πως έφτασαν στα ίχνη της

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς της μέσα από τις κάμερες ασφαλείας που την “έπιασαν” σε καρτοτηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και μέσα από τις αναλύσεις που έγιναν στην τηλεκάρτα και τα σημεία όπου τη χρησιμοποίησε.

Η 35χρονη γυναίκα ήταν μέσα στον πρώτο κύκλο των 20 υπόπτων για την επίθεση με το βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στο να γίνει “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στην υπόθεση ήταν πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην άτυχη Ιωάννα αλλά και δυο ώρες μετά είχε κλειστό το κινητό της, στοιχείο που σας είχε αποκαλύψει το newsit.gr μέσα από τα ρεπορτάζ του.

Στη συνέχεια δε, το κινητό της 35χρονης ύποπτης “έδινε” σήμα σε συγκεκριμένη κεραία στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σήμα μετακίνησης σε συγκεκριμένη εταιρία, κοντά σε εκείνη όπου δουλεύει το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

Αυτή είναι η 35χρονη που ανακρίνεται ως η βασική ύποπτη!

Μια πανέμορφη γυναίκα είναι η 35χρονη που ανακρίνεται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Η ξανθιά γυναίκα η οποία είχε ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς από τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.06.2020) όπως είχε γράψει το newsit.gr προσήχθη νωρίς το πρωί και δίνει κατάθεση για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην νεαρή γυναίκα στην Καλλιθέα.

Η γυναίκα αυτή είναι η βασική ύποπτη. Είναι 35 ετών και μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της στου Ζωγράφου έχουν βρεθεί μια τηλεκάρτα και μια περούκα.

Η 35χρονη που έχει προσαχθεί και καταθέτει για την υπόθεση είναι πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, που έχει εργασιακή σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι. Εργάζεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε δικηγορική εταιρία η οποία συνεργάζεται και παίρνει υποθέσεις της ασφαλιστικής εταιρίας όπου δουλεύει η 34χρονη Ιωάννα.
2 σχόλια:

  1. Τελικά το ισχυρό φύλο αποδεικνύεται για άλλη μία φορά είναι οι γυναίκες.
    Δεν κάνουν πίσω με τίποτα όταν θέλουν κάτι ειδικά οι όμορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ειδική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας που ανέλαβε την υπόθεση και νύχτα μέρα μελετούσε όλα τα στοιχεία που προέκυπταν και τελικά εξιχνίασε το έγκλημα. Δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα. Αργά ή γρήγορα οι εγκληματίες συλλαμβάνονται. Το επίπεδο πλέον των εγκληματολογικων εργαστηρίων αλλά και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών σε μια υπόθεση είμαι υψηλό.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365