Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Δημοσκόπηση GPO: Στις 19 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τα Νέα Σαββατοκύριακο, η ΝΔ λαμβάνει 41%, έναντι 22% της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Προβάδισμα 19 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία.



Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για τα Νέα Σαββατοκύριακο, η ΝΔ λαμβάνει 41%, έναντι 22% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη διαφορά, δηλαδή, να φτάνει τις 19 μονάδες. Ακολουθεί με 6% το ΚΙΝΑΛ, 5.5% το ΚΚΕ, 4% η Ελληνική Λύση, ενώ στο 2,5% περιορίζεται το ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στο γκάλοπ υπάρχει κι ερώτηση που αφορά τη συνομιλία του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας γνώριζε όσα καταγγέλλονται σήμερα;» οι απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες είναι: Ναι 34,5%, Μάλλον Ναι 20,2%, Όχι 19,6%, Μάλλον Όχι 10,6%, ΔΞ/ΔΑ 15,1%.

Επιπλέον, στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη», το 39.6% απαντά Ναι, Μάλλον Ναι το 22,7%, Όχι το 19%, Μάλλον Όχι το 7,8%, ενώ ΔΞ/ΔΑ το 10,9%.

Τέλος, για το αν «υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο συμμετείχε σε οικονομικές δοσοληψίες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», οι ερωτηθέντες απάντησαν ως εξής: Συμφωνώ 36,2%, Μάλλον Συμφωνώ 17,5%, Διαφωνώ 26,7%, Μάλλον Διαφωνώ 4,2%, ΔΞ/ΔΑ 15,4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365